Umowa przedłużona. Dostałem za 49,99 zł - 5gb neta, komóry, smsy i mmsy bez limitu. Telefon Samsung S5 Neo za 249 zł i kurier gratis. Dzięki forum znowu podpisana umowa na korzystnych warunkach. Pozdrawiam 

Pewnie, że słabo - dali Ci Relax -10zł/m-c i -50zł od ceny internetowej za S5Neo, czyli łącznie na całej umowie rabat -290zł, oczywiście kuriera jeszcze doliczyli +20zł...mario77 pisze:witam wszystkich
Wybierając abonament za kwotę 69,99 brutto miesięcznie na okres 24 miesięcy otrzyma
Pan pakiet nielimitowanych rozmów na numery komórkowe i stacjonarne do wszystkich
operatorów w kraju, sms-y i mms-y na poziomie 100tys również co miesiąc do każdego
operatora w Polsce a także bardzo duży pakiet internetowy 5 Gb w jakości LTE.
Telefon jaki bym zaproponował to model cieszący się bardzo dobrymi opiniami
użytkowników czyli Samsung Galaxy S5Neo za kwotę 69zł z przesyłka kurierską.
jak dla mnie to słabe na 20 lat w jednej sieci i rach. po 110zl
Wszystko wskazuje na to, że większych rabatów w Relaxie obecnie nie chcą dać, bo już zapewne zadzwoniliby do mnie ponownie, tym bardziej, że złożyłem wypowiedzenie. Nikt też tutaj nie pisał o rabatach na Relax, bo większość osób bierze Comfort. Dostałem też info na PW od pewnego użytkownika, że są to już max zniżki w Relaxie.Albano pisze:@reggie
A czy według twojej wiedzy jest w ogóle możliwe żeby zaproponowali coś więcej, np. większy niż 10 zł rabat na abonament, większą niż 250 zł obniżkę na telefon albo więcej gb internetu? Dostał ktoś więcej w taryfie Relax?
Ja przedłużając niedawno umowę brałem pod uwagę zarówno Comfort jak i Relax, Relax+ i inne wyższe i je konsultowałem z SUK. Otrzymałem ponoć maksymalne zniżki (na forum nie czytałem by ktoś dostał coś ponad to co ja) i sprawa wygląda tak: na taryfy Relax, Relax+ ulga na abo jest 10 zł i nic nie ugrasz z tym (ulga 20 zł jest na Comfort i te wysokie taryfy co chodzą za coś chyba 130 zł). Nie ugrasz też więcej internetu w Relax (5GB) dopiero Relax+ daje 7GB - sam się na taką opcje zdecydowałem. Zniżkę z Relax i Relax+ na telefon otrzymałem 300 zł (przy czm to według cennika SUK, bo to co jest na stronie to zniżka wychodziła chyba nawet 500 zł). Kurier i karta gratis. Brałem dość wysoki model telefonu - mogło to mieć wpływ na zniżkę na tel, kuriera i kartę za free. Generalnie to trzeba sobie wszystko policzyć, bo dla każdego według różnych potrzeb abonamentowych i różnych telefonów inna taryfa może być korzystniejsza.reggie pisze:Wszystko wskazuje na to, że większych rabatów w Relaxie obecnie nie chcą dać, bo już zapewne zadzwoniliby do mnie ponownie, tym bardziej, że złożyłem wypowiedzenie. Nikt też tutaj nie pisał o rabatach na Relax, bo większość osób bierze Comfort. Dostałem też info na PW od pewnego użytkownika, że są to już max zniżki w Relaxie.
Choć myślę, że więcej internetu ewentualnie -300/-350zł na telefon można próbować uzyskać.
A mógłbyś napisać, kiedy dokładnie przedłużałeś, jaki telefon wziąłeś i w jakiej cenie?stuwa pisze:Zniżkę z Relax i Relax+ na telefon otrzymałem 300 zł (przy czm to według cennika SUK, bo to co jest na stronie to zniżka wychodziła chyba nawet 500 zł)
ja się staram ale póki co nic fajnego nie ugrałam, jedynie 50zł na telefonie.mamaciek pisze:Cześć
Widzę, że kilka osób walczy o dobrą ofertę na proFIrmę M.
Mi głównie zależy na darmowych rozmowach do UE.
Czy ktoś już coś wywalczył?