Witam, umowa kończy mi się za tydzień póki co mam profirme M obniżony abo o 20zł i chciałabym taką samą ofertę otrzymać, ale byłam w punkcie głównym wczoraj i jedyne co konsultantka była mi w stanie zaproponować to albo podwójny internet albo zniżkę na abo 10zł, ewentualnie zniżkę na telefon w wysokości 50zł Słabo, zwłaszcza że mamy dwa abonamenty na firmę a drugi znacznie ponad połowę wyższy. A jak mówiłam pani że do oferty standardowej są przyznawane dodatkowe zniżki to mówiła że jej się nic nie wyświetla na monitorze i ona nie może tego połączyć. Ogólnie kiedyś było tak że oferty od konsultantów z BOKu nie różnią się od SUKu jeżeli chodzi o firmę, w sensie że mogą tyle samo zaproponować czy coś się zmieniło?
Przedstawiona oferta to:
Jump! Profirma M
59,99 netto
8gb internetu
Galaxy 5neo 399zł
Huawai p8 199zł
Oferta wiem że słaba, biorąc pod uwagę fakt że tydzień do końca umowy zostało. Te telefony w tej ofercie kosztują 100zł, czy konsultanci stacjonarni mogą mi przyznać taką ofertę? Interesowałaby mnie Jump! Profirma M obiniżony abonament oraz po 100 Neo albo P8 da się ugrać?
Pozdrawiam
Przedstawiona oferta to:
Jump! Profirma M
59,99 netto
8gb internetu
Galaxy 5neo 399zł
Huawai p8 199zł
Oferta wiem że słaba, biorąc pod uwagę fakt że tydzień do końca umowy zostało. Te telefony w tej ofercie kosztują 100zł, czy konsultanci stacjonarni mogą mi przyznać taką ofertę? Interesowałaby mnie Jump! Profirma M obiniżony abonament oraz po 100 Neo albo P8 da się ugrać?
Pozdrawiam