• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
  • Strona 267 z 624
  • 1
  • 265
  • 266
  • 267
  • 268
  • 269
  • 624
 #848910  autor: Zbyncom
 03 lut 2016, 07:58
Pajacyk546 pisze:
Zbyncom pisze: 4. Zeby dostać zniżki na telefon trzeba wypowiedzieć albo chcieć wypowiedzieć umowę.

Pozdry
Jak radzisz to zrobić? Tak aby dostać maksymalne upusty?
Telefonicznie to zrobić? Mailowo? Co napisać?

Jestem otwarty na sugestie.
uki83 pisze: Poza tym na tym forum było wielokrotnie określane, że bez wypowiedzenia da sie wynegocjować takie oferty
Bez wypowiadania oficjalnego też się da, ale generalnie wszystko bazuje na tym SUK, czyli sekcji utrzymania klienta = Klient chce odejść z sieci. Mam kolegę w innej sieci, mają tam poziomy tak niezadowolenia klienta, gdzie 1 poziom to klient który chce wyciągnąć zniżki, a ostatni to taki który odchodzi i złożył wypowiedzenie. Nie oznacza to, że trzeba składać wypowiedzenie, wystarczy zadzwonić i spytać się jak to zrobić, żeby bylo zgodnie z umową i miałbyś kilka pytań dotyczącyh szczegółów. Nie warto decydować się od razu, ale trochę czekać i negocjować. Probować wyciągnąć podobne rzeczy co na forum itp. Ja np. często powołuje się na to, że jestem w sieci tyle lat, a moj kolega dostał w tej samej sieci tyle i tyle - i wtedy mówisz co - bo wiesz między innymi od kolegi z forum :)
 #848941  autor: Pajacyk546
 03 lut 2016, 10:54
Jeśli dobrze rozumiem. To najlepsze oferty dostaje się w SUK u danego operatora. A można np skontaktować się z innym operatorem i zaproponować przejście do niego? Jest wtedy szansa, że zaoferuje lepszą ofertę niż rodzimy operator?
 #848948  autor: Monika1982
 03 lut 2016, 11:57
witam,

1. ja dostałam przy abonamencie profirma M upust na aparat 300zł brutto. To dobra oferta?
2. czego można sie spodziewać po nowym cenniku, o którym ktoś pisał, że pojawi się w połowie lutego? Są jakies przecieki?
 #848958  autor: regulator1
 03 lut 2016, 13:20
Konsultanci z SUK dzwonią i straszą podwyżkami u wszystkich opów od kwietnia :) , a jak się im mówi, że się przejdzie do nju, to twierdzą, że to jest nie wiadomo co i może szybko zniknąć z rynku :) .
 #848970  autor: Zbyncom
 03 lut 2016, 14:42
Monika1982 pisze:witam,

1. ja dostałam przy abonamencie profirma M upust na aparat 300zł brutto. To dobra oferta?
2. czego można sie spodziewać po nowym cenniku, o którym ktoś pisał, że pojawi się w połowie lutego? Są jakies przecieki?
300zł to bardzo fajny upust, da się nieznacznie więcej 350.

Nie ma przecieków, tylko tyle, że telefony zawsze są tańsze po prostu, bo wszystko się zmienia na rynku.
 #848981  autor: Monika1982
 03 lut 2016, 15:25
Zbyncom pisze:

Nie ma przecieków, tylko tyle, że telefony zawsze są tańsze po prostu, bo wszystko się zmienia na rynku.
Dostałam taką ofertę: Jump proFirma M - 55zł netto (rabat 4zł) + P8 LTE bez dodatkowej opłaty (rabat)

To dobra propozycja?
 #849005  autor: tk925
 03 lut 2016, 16:23
ragazzi pisze: A na rynku jest też wiele telefonów o wiele tańszych i o lepszych parametrach niż oferuje jabłuszko.
No ale to jabłuszko
Może kolega chciał kupić sprzęt z najwyższej półki, mieć szybki stabilny system i możliwość długich aktualizacji . A jak już poruszasz temat parametrów to sprawdź jak wypada taki 6s w benchmarku antutu w zestawieniu z innymi, albo przekonaj się na własnej skórze jak działa. W jabłku patrzy się zazwyczaj na system a nie cyferki.
 #849109  autor: Zbyncom
 03 lut 2016, 21:08
Monika1982 pisze:
Zbyncom pisze:

Dostałam taką ofertę: Jump proFirma M - 55zł netto (rabat 4zł) + P8 LTE bez dodatkowej opłaty (rabat)

To dobra propozycja?
Dostałaś z tego co widzę 350zł zniżki czyli max na tel.
według mnie dałoby radę zejść do 65zł brutto. teraz masz 67.5(coś kolo tego)
 #849180  autor: yokoono
 04 lut 2016, 02:34
Cześć!

obejrzałam sobie nowy cennik, który ktoś wstawił z 2 strony temu i widzę, że widnieje tam jeszcze iPhone 4s, czy zatem istnieje możliwość wzięcia go na przedłużenie abonamentu?
Obecnie mam jump M, za jakiś miesiąc chyba będę mogła już przedłużyć umowę. Chciałabym mieć taryfę comfort, ale tańszą o 20 zł, czyli za 49 zł, plus dużo większą paczkę internetu (ile maksymalnie da się wycisnąć?), myślicie, że da tak radę? I czy jeszcze jakiś rabat na telefon? Przyznam, że nigdy nie negocjowałam warunków, zawsze szłam do stacjonarnego punktu naprzeciwko domu i tyle ;d stąd moja nieporadność.
Z góry dziękuję za wszelkie podpowiedzi.
 #849200  autor: stuwa
 04 lut 2016, 08:55
W taryfie Comfort za 49,99 zł możesz maksymalnie dostać :
-no limit komórkowe
-no limit sms/mms
-naviexpert
-Player Kids, Strefa T-mobile
-5 GB neta (zamiast 3 GB standardowych)

Nielimitowane stacjonarne to koszt 6 zł.

Zniżka na telefon jest do ok 200-300 zł a jej wysokość zależy ponoć od kilku czynników.
Czasem uda się też dostać kuriera i wymianę karty SIM za free.

Dzwonisz do BOA, prosisz o połączenie z Sekcją Utrzymania Klienta i negocjujesz warunki. Powodzenia :)
 #849223  autor: kopytniak
 04 lut 2016, 10:49
yokoono pisze:Cześć!

obejrzałam sobie nowy cennik, który ktoś wstawił z 2 strony temu i widzę, że widnieje tam jeszcze iPhone 4s, czy zatem istnieje możliwość wzięcia go na przedłużenie abonamentu?
Obecnie mam jump M, za jakiś miesiąc chyba będę mogła już przedłużyć umowę. Chciałabym mieć taryfę comfort, ale tańszą o 20 zł, czyli za 49 zł, plus dużo większą paczkę internetu (ile maksymalnie da się wycisnąć?), myślicie, że da tak radę? I czy jeszcze jakiś rabat na telefon? Przyznam, że nigdy nie negocjowałam warunków, zawsze szłam do stacjonarnego punktu naprzeciwko domu i tyle ;d stąd moja nieporadność.
Z góry dziękuję za wszelkie podpowiedzi.
Witam dzięki przeczytaniu kilku stron tego forum po telefonie do buk wynegocjowałem:
-taryfa comfort obniżona do 49,99 na cały okres umowy
-5 gb neta miesięcznie
-sms/mms no limit
-komórkowe no limit
-stacjonarne no limit(brak opłaty 6 złotych)
-naviexpert
-słuchawka htc 820 za 1 zeta :D (niestety kuriera nie udało się wyrwać za free :( )
Dziękuję za wszystkie cenne rady forumowiczów i do zobaczenia za 2 lata :D
 #849260  autor: mk888
 04 lut 2016, 14:04
Nie sprawdziłem.Wiem że jeśli telefon jest bez zniżek ale nie intersuja mnie HTC wiec nie przepuszczałem ze 820 może być w cenniku za 1 zł.
 #849270  autor: Lilbee
 04 lut 2016, 15:17
Witam, mam trzy pytanka, chce wziąć abo profirma M i rozumiem że mogą mi internet podwoić tak? Oraz uciąć 10 zł z abonamentu?
Oraz drugie pytanie, ile mogą dać obniżki na telefon przy abonamencie XL/ L lub L specjalny?
Aktualnie mam dwie z tych ofert http://www.t-mobile.pl/r/repo1/tm/docum ... 007400.pdf tylko nie widzę właśnie czym się różnią specjalne od tych zwykłych, czy może mi ktoś je wyjaśnić lub podesłać regulamin?
Pozdrawiam
 #849483  autor: 9tak
 05 lut 2016, 12:52
Donau pisze:Dokładnie, jeśli telefon jest bez zniżek to dają stacjonarne w cenie abonamentu 50 zł.
Czyli jak otrzymałem ofertę Jump Comfrort za 55 zł bez stacjonarek, to jest to oferta BOA, a nie SUK i spokojnie można powalczyć o więcej ...
 #849551  autor: anita8503
 05 lut 2016, 17:37
Godzinkę temu przedłużona umowa:
Taryfa Comfort 49,99 zł na cały okres umowy
-sms/mms no limit
-komórkowe no limit
-stacjonarne no limit
-5 gb neta miesięcznie
-naviexpert
Telefon: Huawei P8 Lite 1 zł + 19,99 za kuriera
Dziękuję forumowiczom za pomoc :smt006
 #849635  autor: anita8503
 06 lut 2016, 08:19
Chyba nie ma co komentować, wiele razy było pisane, że albo dostajemy stacjonarki w abo bez dodatkowych opłat albo zniżkę na słuchawkę. A skoro Huawei w tym abonamencie jest właśnie za 1 zł to na niego nie dostałem zniżek a w zamian stacjonarki w pakiecie
  • Strona 267 z 624
  • 1
  • 265
  • 266
  • 267
  • 268
  • 269
  • 624
  • 1
  • 265
  • 266
  • 267