Użytkownik
Ranga
Ostrożny rozmówca
Cena rynkowa tej wersji to 3700PLN, więc policz ...
kto bierze taki telefon z taką cenę w abonamencie? masakra jakaś
Odpowiem krótko - ten kogo staćragazzi pisze:kto bierze taki telefon z taką cenę w abonamencie? masakra jakaś
Popełniasz błędy w wyliczeniach, błędna cena rynkowa i ceny telefonow w innych abo bez zniżek (pamięta wyższy abo tym wyższe zniżki do 400zł)stuwa pisze:ragazzi pisze:kto bierze taki telefon z taką cenę w abonamencie? masakra jakaś
Jak abo nie do ruszenia to powiedz że przechodzisz do nju bo masz dość drożyznyMonika1982 pisze:Dzwonili dziś do mnie. Z tego co czytałam tutaj + to co powiedział wstępnie konsultant wynika, że abonament raczej jest nie do ruszenia a pozostaje tylko wynegocjowanie ceny za aparat. Abonament Jump Profirma M, aparat za 1zł lub ewentualnie kilkanaście zł. Jaki aparat polecacie? Zakładam, że jestem w stanie urwać te 200zł.... HTC Desire? Huawei P8? Samsung A5? S5 Neo? Sony Aqua?
Nie ma żadnych błędów w wyliczeniach, bo w rozmowie z SUK dostałem TE konkretne propozycje tak co do abonamentu jak i ceny telefonu, więc ja bym więcej nie ugrał. Zresztą nie widziałem tu na forum aby ktoś w Relaxie dostał lepsze warunki jeśli chodzi o internet.Zbyncom pisze:Popełniasz błędy w wyliczeniach, błędna cena rynkowa i ceny telefonow w innych abo bez zniżek (pamięta wyższy abo tym wyższe zniżki do 400zł)stuwa pisze:ragazzi pisze:kto bierze taki telefon z taką cenę w abonamencie? masakra jakaś
Wyrwales naviexperta z którego nie skorzystasz, bo brak nawigacji T-Mobile na iOS'a.stuwa pisze:Wyrwałem następujące warunki:
Comfort za 49,99 zł
-no limit komórkowe
-no limit sms/mms
-naviexpert
-5GB neta
-kurier za free
-wymiana kart SIM za free
Iphone 6s 64GB za 2539 zł
Dowiedziałem się także, że nielimitowane stacjonarne za 6 zł/miesiąc można w każdej chwili włączyć i wyłączyć na infolinii więc nie trzeba się na nie decydować od razu.
Zamawiałem w piątek - powiedzcie kiedy można spodziewać się kuriera? Dostanę jakieś info odnośnie numeru listu przewozowego?
Dziś dostałam upust 300zł brutto na telefon przy abonamencie ProFirma M.Zbyncom pisze:4. Zeby dostać zniżki na telefon trzeba wypowiedzieć albo chcieć wypowiedzieć umowę.
Ad. 1 Pokaż proszę te sklepy spełniające wszystkie wskazane wymaganiaZbyncom pisze: 1. 3100-3200 cena z faktura vat w sklepie internetowym. Kupowanie w jabłkowym sklepie - jak kto woli płacić za usługę sprzedaży wynoszącą 500zł to proszę bardzo.
2. Jeśli mówimy o limuzynach-kupowanie tego telefonu w abonamencie za 50zł, to jak kupowanie limuzyny za gotówkę, po czym przerobienie jej na gaz z oszczędności![]()
3.15 lutego jest nowy cennik
4. Zeby dostać zniżki na telefon trzeba wypowiedzieć albo chcieć wypowiedzieć umowę.
Pozdry
Chyba trochę gubisz się w rozumowaniu - jeśli komuś pasują warunki to nawet może sobie do niego wrzucić nju mobile na kartę i nie widzę w tym nic głupiego, cebuli ani oszczędności - po prostu bierze to co mu pasuje. Głupie to jest zostawianie u operatora kasy za to czego nie potrzebujesz.Zbyncom pisze:2. Jeśli mówimy o limuzynach-kupowanie tego telefonu w abonamencie za 50zł, to jak kupowanie limuzyny za gotówkę, po czym przerobienie jej na gaz z oszczędności
Tak wiem, konsultant mnie o tym informował, ale podałem na forum bo może komuś takie info się przyda jak będzie brał androida. On jest dorzucany z automatu więc jego posiadanie nic nie kosztuje a rezygnacja z niego nic nie daje no to zostałf0ku5isko pisze:Wyrwales naviexperta z którego nie skorzystasz, bo brak nawigacji T-Mobile na iOS'a.
Jak radzisz to zrobić? Tak aby dostać maksymalne upusty?Zbyncom pisze: 4. Zeby dostać zniżki na telefon trzeba wypowiedzieć albo chcieć wypowiedzieć umowę.
Pozdry
A jak to należy zrobić?uki83 pisze: Poza tym na tym forum było wielokrotnie określane, że bez wypowiedzenia da sie wynegocjować takie oferty
Zbyncom - a w którym momencie ja się zdenerwowałem? Wybacz jeśli odniosłeś takie wrażenie.Zbyncom pisze:
Widzę, że rozmawiamy o różnych ofertach,
http://www.t-mobile.pl/r/repo1/tm/docum ... 007776.pdf
Telefony w granicach cen o których mówiłem
http://allegro.pl/apple-iphone-6s-64gb- ... 91528.html
http://allegro.pl/nowy-apple-iphone-6s- ... 30157.html
Można wyrwać 2x więcej internetów + 250zł do 400zł na telefon (zależne od abo i chyba telefonu też)+10zł zniżki na abonament.
Relax za 79zł normalnie ma teraz 5gb internetu więc 2x to 10gb.
Tyle w temacie. Mam numer od 98, także też mam doświadczenie i nie wiem po co się tak denerwujesz.
Tak jak wspomniałem, dla mnie nie wchodzi w grę zakup telefonu za takie pieniądze na OLX, allegro - jedynie od oficjalnego resellera apple lub od operatora, względnie w Saturn, Media Markt itd czyli podmiotach, co do których nie ma wątpliwości, że będzie możliwość realizacji uprawnień konsumenckich i że nie znikną jak Zdzichu&Krzychu Spółka na piątkęragazzi pisze:Kupując telefon za 2-3 tys nie wchodziłbym w żadną umowę z żadnym operatorem. Jest wiele ofert only sim i to bardzo ciekawych. Taki telefon trzeba jeszcze ubezpieczyć, bo w razie W to d.... no ale kto bogatemu zabroni:).
A na rynku jest też wiele telefonów o wiele tańszych i o lepszych parametrach niż oferuje jabłuszko.
No ale to jabłuszko