Użytkownik
Ranga
Cichy Czytelnik
No własnie ja tez panietam ze rok temu tyle płaciłem a teraz nie tylko na moich ale np. tesciowa placimy 1.99 z Vat (jak sprawdziłem tyle placa osoby ktore nie sa abonentami T-mobile!).arasel pisze:@mk888
Połączenie z BOA to w moim przypadku 1,51PLN z VAT (taryfia Premium 79,99PLN)i taka kwota występuje już od ładnych paru lat.
E to Ci nic nie zeszli? 3zł? nie opyla się...MaZuT pisze:Jump proFirma M special, 79,93 bruttoZbyncom pisze:
79 brutto? co to za abonament? chyba netto?
dla mnie sie opyla ze wzgledu na duza ilosc rozmow miedzynarodowych..Zbyncom pisze:
E to Ci nic nie zeszli? 3zł? nie opyla się...
powinni zejść 10zł minimum
Spójrz na załącznik cenowy,mrost13 pisze:Witam!
Dzisiaj dzwoniłem do T-mobile w celu przedłużenia umowy.
Dostałem taką ofertę z SUK:
*abonament 99zł/msc (wyjściowo 110zł/msc)
*wszystko no limit
*10 GB internetu LTE
i ceny telefonów:
* Galaxy S6: 580zł
* LG G4: 610zł
Drodzy forumowicze, czy da się jeszcze zejść z ceny tych telefonów? Z tych dwóch bardziej zależy mi na Galaxy S6, ale cena jest kosmiczna
Ostatecznie mogę wziąć troszkę wyższy abonament, ale tylko jeśli będzie dostępny w nim iPhone 6s/6s+ z dopłatą max 300zł.
Proszę o pomoc i poradę
no bo ten abo brutto kosztuje koło 73,6MaZuT pisze:dla mnie sie opyla ze wzgledu na duza ilosc rozmow miedzynarodowych..Zbyncom pisze:
E to Ci nic nie zeszli? 3zł? nie opyla się...
powinni zejść 10zł minimum
jesli komus sie nie opyla to moze sie targowac o ta dyche
o jakich 3zl piszesz to nie wiem
kubascooby1999 pisze: Ja dostałem
Comfort (49 zł)
5 gb
No limit (bez stacjonarek)
IPhone 6s 16 gb za 1759
Czy ktoś jest w stanie potwierdzić powyższe warunki? Iphone 6s 16GB za 1759 zł w Comfort, oraz 7GB neta w Relax? Dziś w rozmowie konsultant z SUK oświadczył, że nie ma możliwości aby w Relax dać 7GB (najniższa taryfa z 7GB to Relax+ za 79.99) tak jak i wskazał, że nie jest możliwym IPhone 6s 16GB za 1759 w Comforcie, jedynie taka cena może być na Iphone 6 16GB. Proszę o pomoc.kondzik pisze: Oferta jaką otrzymałem to:
69.99 + no limit łącznie ze stacjonarkami, sms i mms bez limitu, 7 giga neta i słuchawki w cenach:
Huawei P8 - 29zł
Samsung S5 Neo - 21 zł
Sony Z3 Compact - 69 zł
73 to zwykla M'ka kosztujeZbyncom pisze:
no bo ten abo brutto kosztuje koło 73,6
Opłata miesięcznaMaZuT pisze:73 to zwykla M'ka kosztujeZbyncom pisze:
no bo ten abo brutto kosztuje koło 73,6![]()
Dokładnie chodzi najpewniej o iphone 6 16gb - według cennika kosztuje 1749stuwa pisze:kubascooby1999 pisze: Ja dostałem
Comfort (49 zł)
5 gb
No limit (bez stacjonarek)
IPhone 6s 16 gb za 1759Czy ktoś jest w stanie potwierdzić powyższe warunki? Iphone 6s 16GB za 1759 zł w Comfort, oraz 7GB neta w Relax? Dziś w rozmowie konsultant z SUK oświadczył, że nie ma możliwości aby w Relax dać 7GB (najniższa taryfa z 7GB to Relax+ za 79.99) tak jak i wskazał, że nie jest możliwym IPhone 6s 16GB za 1759 w Comforcie, jedynie taka cena może być na Iphone 6 16GB. Proszę o pomoc.kondzik pisze: Oferta jaką otrzymałem to:
69.99 + no limit łącznie ze stacjonarkami, sms i mms bez limitu, 7 giga neta i słuchawki w cenach:
Huawei P8 - 29zł
Samsung S5 Neo - 21 zł
Sony Z3 Compact - 69 zł