Ja składników nie widzę...

Ale na obu jest napisane w pkt 1 "aneks zostaje zawarty na czas określony do dnia"orson_dzi pisze:Czas trwania aneksu jest zawsze sumowany. Widziałem już umowy do nawet 2021 roku. Ludzie przeważnie odstępują jak się o tym dowiadują.
Nie miałem tylko wybór Smart Plan LTE WspólnyLeo pisze:Proponował ci Orange przedłużenie umowy w starym Palnie Smart Plan Multi II Max czy nie było takiej możliwości ?
Sprawa jest prosta, musisz zapytać w Orange. Najszybciej zrobisz to przez chat. Zaloguj się i spytaj do kiedy masz umowę, od ręki dostaniesz pewną odpowiedź. Tylko chat po zalogowaniu, nie ten ze strony głównej.barni pisze:Nikt więcej nie podpowie co zrobić?
Mam już tylko 13 dni w razie czego?..
Możesz Orange potwierdziło datę końcaraphal pisze:no i co tam dalej wynika,dublowac przedluzenie,bo tez mi sie wyswietla,ze moge.
nie tylko frytkiorson_dzi pisze:Sprawa jest prosta, musisz zapytać w Orange. Najszybciej zrobisz to przez chat. Zaloguj się i spytaj do kiedy masz umowę, od ręki dostaniesz pewną odpowiedź. Tylko chat po zalogowaniu, nie ten ze strony głównej.barni pisze:Nikt więcej nie podpowie co zrobić?
Mam już tylko 13 dni w razie czego?..