W takim razie będę się targował dalej 

Będę robił sobie, jak to nazwałeś "gorzkie żale" tak długo jak mi się podoba. Jeśli oferta względem konkurencji jest słaba to napiszę to. A tak się składa, że TM dalej ma słabe oferty i niczym nie zaskakuje.Alkowski pisze:Po Twoich postach sądzę , że robisz tu forum ale gorzkich żali.
T-M poprawił ofertę we wrześniu / pazdzierniku powiększył paczki internetowe w taryfach pionu prywatnego.
Dwa , usługi łączone czyli kiedy Klient przenosi numer z innej sieci do T-M czy dobiera nową usługę otrzymuje dychę rabatu.
Po trzecie rynek telekomunikacyjny już się delikatnie wyczerpuje jakbyś zauważył , więc nie wiem co byś chciał więcej żeby operator dawał.
Dzięki patryk0402patryk0402 pisze:car310 pisze:Witam wszystkich
Oferta na 24 no limit+ stacjonarne
59.99Pln/mies
5 Gb Lte
S5 Neo 249Pln
Oferta z SUK
Co myślicie? warto? może ktoś miał lepszą ofertę ale konkretnie z tym telefonem?
49,99zł (bez stacjoanrnych) i S5 neo też za 249zł (oferta konsultanta, bo SUK twierdził że moze mi telefon dać za 399zł)
Za szybko się poddałeś. Ją dzisiaj Przedłużyłem umowę na takich warunkach jak chciałeś. Tylko rozmawiałem z SUK przez 3 dni. Za każdym razem po rozmowie prosiłem o telefon od konsultanta na drugi dzień , dawalem sobie czas do namysłu.marlok pisze:po 30 minutach katowania Pana z SUK ( choć twierdzą że teraz to jest Sekcja Rezygnacji) nie udało się wynegocjować 249 zł za s5 neo, cały czas była proponowana cena 399 zł
wiem że źle zrobiłem ale się podałem wziąłem:
comfort za 49,99 na cały okres umowy
+ stacjonarne 6 zł co miesiąc
internet 5GB
wymiana karty sim - free
kurier - free
telefon huawei P8 lite czarny ( białych nie ma) za 50 zł
dzielcie się swoimi rozmowami z SUK a nawet z BOK, to pomaga potem następnym
marlok pisze:po 30 minutach katowania Pana z SUK ( choć twierdzą że teraz to jest Sekcja Rezygnacji) nie udało się wynegocjować 249 zł za s5 neo, cały czas była proponowana cena 399 zł
wiem że źle zrobiłem ale się podałem wziąłem:
comfort za 49,99 na cały okres umowy
+ stacjonarne 6 zł co miesiąc
internet 5GB
wymiana karty sim - free
kurier - free
telefon huawei P8 lite czarny ( białych nie ma) za 50 zł
dzielcie się swoimi rozmowami z SUK a nawet z BOK, to pomaga potem następnym
ktokolwiek ?nitrous pisze:Cześć, jaki kod ma wasza promocja w umowie z T-mobile, Comfort
było pisane wiele razy, może nie na tych 6 ostatnich stronach, ale przede wszystkim konsultant tłumaczy to podczas rozmowy jak zaakceptujesz ich warunkiczarek pisze:Tyle stron a ja dopiero się dziś tutaj zarejestrowałem. 6 stron wstecz i nie znalazłem takowej informacji