Tajemniczy28 pisze:Ja dostałem ofertę na przedłużenie:
1. abo 69,
2. wszytko "no limit" ze stacj
3.umowa 36 mcy,
4. samsung s5 neo za 219 zł,
5. dodatkowo do wykorzystania 290 zł zniżki na tel przy kolejnej aktywacji/przedłużeniu lub 50 min co miesiąc przez 24 mce w roamingu,
6. 5gb int w taryfie.
7. Lte no limit na 3 mies.
W tej cenie transfer mógłby być o 2 GB większy, umowa na 24, a nie na strraszne 36 miesięcy (to przecież smycz na TRZY lata), pół roku nielimitowanego LTE (w teorii, bo w praktyce np. nielimitowany w Play to 10 GB, a później lejek 1 MB/s). Nie wiem jak z ceną telefonu. Co do 290 zł w kolejnej aktywacji lub przedłużeniu to niby fajna sprawa ale wolałbym tego nie mieć, a w zamian tańszy telefon o tę kwotę. Nawet kosztem minut roamingowych (chyba, że latasz po świecie to wtedy ma to sens).
Moim skromnym zdaniem oferta raczej taka sobie, a inni dają w tej cenie więcej na 24 miechy. Ale jak spojrzymy na to, że to oferta od T-Mobile to źle nie jest

Dobrze, że odrzuciłeś. Jak jeszcze raz zadzwonią powiedz, że konkurencja daje o wiele lepsze warunki dla nowych

Jednak ja tak zrobiłem i oferta dla mnie jak była słaba tak słaba była po tej akcji. Dobrze, że są inni operatorzy bardziej układni dla nowych niż skostniały T-Mobile dla wieloletnich klientów.
kubascooby1999 pisze:Witam czy istnieje możliwość odebrania telefonu i podpisania umowy wg. ustaleń oferty wynegocjowanych w SUK w salonie stacjonarnym t-mobile ?
W teorii tak. Informujesz konsultanta dokładnie w którym salonie chcesz podpisać aneks do umowy i odebrać telefon.
Alcatel OT301 ➡ Motorola T180 ➡ Ericsson R310s ➡ SE K700i ➡ Samsung SGH-X450 ➡ Nokia 3310 ➡ SE K550i ➡ Nokia 6650d ➡ Xperia Neo ➡ Lumia 820 ➡ Xperia S ➡ HTC Desire 820 ➡ HTC One M8 ➡ Huawei P9 ➡ Galaxy S6 ➡ Nokia 7.2 ➡ Galaxy A71