Jest taka możliwość.konrad126 pisze:Ewentualnie byłaby możliwość nie obniżania ceny telefonu a w zamian nielimitowane stacjonarne w cenie abonamentu?
- Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum:
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
Przed Wigilią przedłużyłem abonament 79,90 zł na 24 miesiące, 5 GB internet, bez-limit na wszystko + te wszystkie nawigacje i inne bzdety, Iphone 5s w cenie 769 zł, kurier darmocha. Z Tego wynika,że zniżka 10 zł na abo i 300 zł telefon -mnie pasowało więc przyklepałem 

witam, umowa konczy mi się 12.01.2016.
Mam kilka pytań:
- czy po nowym roku można spodziewać się lepszych ofert niż teraz?
- czemu cena Huawei P8 (nie Lite) w abonamencie 79zł to koszt 350zł (aktualnie brak) a np. w orange w abonamencie smart plan lte (89,99zł) jego koszt to 699zł?
- t-mobile ma promocje że jeśli przedłuża się co najmniej 2 umowy to rabat na abonament to 10zł. Jeśli mam na siebie 3 umowy (2 do przedłużenia teraz, 1 z maja tego roku) to czy przedłużeniu rabat 10zł na abonament bedzie do 2 przedłużanych umów czy tylko 1?
Pozdrawiam.
Mam kilka pytań:
- czy po nowym roku można spodziewać się lepszych ofert niż teraz?
- czemu cena Huawei P8 (nie Lite) w abonamencie 79zł to koszt 350zł (aktualnie brak) a np. w orange w abonamencie smart plan lte (89,99zł) jego koszt to 699zł?
- t-mobile ma promocje że jeśli przedłuża się co najmniej 2 umowy to rabat na abonament to 10zł. Jeśli mam na siebie 3 umowy (2 do przedłużenia teraz, 1 z maja tego roku) to czy przedłużeniu rabat 10zł na abonament bedzie do 2 przedłużanych umów czy tylko 1?
Pozdrawiam.
raczej nie.jak przedluzalam teraz jedna z umow to wypytywalam konsultanta.art_93 pisze:witam, umowa konczy mi się 12.01.2016.
Mam kilka pytań:
- czy po nowym roku można spodziewać się lepszych ofert niż teraz
Pozdrawiam.
powiedzial ze moze cos nowego bedzie w marcu.
tak to jedynie moga byc zmiany w ofercie telefonow.
bo np beda wycofywane niektóre modele np sony z3c.
Witam. Mam pytanie odnośnie przedłużenia umowy, a okresu pozostałego do końca umowy. Na stronie iboa mam informację: "Data wygaśnięcia umowy 08-05-2016 (Po tej dacie Umowa ulega przedłużeniu na czas nieoznaczony.)" Ostatnią ratę za telefon spłaciłem 08-11-2015. Aktualnie na fakturze widnieje tylko kwota za usługi telekomunikacyjne (została oczywiście powiększona o kwotę raty za telefon). Jeśli przedłużę umowę już teraz, np. na 2 lata, co z 5-cioma miesiącami z obecnej umowy? Zostaną mi anulowane, czy w praktyce moja nowa umowa będzie na 27 miesięcy?
To jest odpowiedźvoytek__p pisze: będzie na 27 miesięcy?

Dostałem ofertę na Comfort (nolimit + 5GB) za 50zł
a do tego Samsung S5 NEO za 399zł.
Opłaca się czy można ugrać coś więcej ?
Od dziś SUK dysponuje nowym cennikiem
a do tego Samsung S5 NEO za 399zł.
Opłaca się czy można ugrać coś więcej ?
Od dziś SUK dysponuje nowym cennikiem
a jakiś namiar na ten cennik ??
hana80 pisze:a jakiś namiar na ten cennik ??
dostałem informację że SUK nie ma możliwości publikowania własnego cennika -_-
Mi właśnie powiedziano, że mam patrzeć na ceny telefonów na stronie jak przy podpisywaniu nowego abonamentu i odjąć od tego zniżki.
Rolnik123 pisze:Mi właśnie powiedziano, że mam patrzeć na ceny telefonów na stronie jak przy podpisywaniu nowego abonamentu i odjąć od tego zniżki.
No to miło, mi powiedziano że oni mają własny.
A ile zniżek kazali Ci odjąć ? Mi odjęli tylko -100zł na telefon - bo podobno więcej nie mogę...
Comfort i relax - 250zł . Relax+ - 300zł
Jutro chcę podpisać umowę czy ktoś może mi podać cenę telefonu huawei g8 lub podać link do cennika którego ja nigdy nie mogę znaleźć na stronie?
Bardzo proszę.
Bardzo proszę.
Witam
Miałem ważny abonament do 31.12.2016r. natomiast pojawiła się opcja przedłużenia umowy, na stronie była oferta tylko z telefonem, natomiast przez callcenter dostałem też propozycje bez telefonu za 49,19 brutto(jump profirma s), dodam, że dotychczas płaciłem 120zł brutto, umowa do 31.12.2018r. Zgodziłem się z racji tego, że dość brutalnie udało mi się obniżyć abonament, myślicie, że mogłem dostać coś lepszego rok przed końcem umowy?
Pozdrawiam
Miałem ważny abonament do 31.12.2016r. natomiast pojawiła się opcja przedłużenia umowy, na stronie była oferta tylko z telefonem, natomiast przez callcenter dostałem też propozycje bez telefonu za 49,19 brutto(jump profirma s), dodam, że dotychczas płaciłem 120zł brutto, umowa do 31.12.2018r. Zgodziłem się z racji tego, że dość brutalnie udało mi się obniżyć abonament, myślicie, że mogłem dostać coś lepszego rok przed końcem umowy?
Pozdrawiam
Właśnie przedłużyłem.
Comfort ze stacjonarnymi - 55,99. 5GB Neta.
S5 Neo - 249zł.
Pan w boa zapytał czy musi przełączać do SUK, czy może mi przedstawić ofertę, bo często mają podobne możliwości. Sam mu przedstawiłem tę ofertę i po prostu się zgodził (oczywiście po akceptacji kierownika
)
S5 Neo - 249zł.
Pan w boa zapytał czy musi przełączać do SUK, czy może mi przedstawić ofertę, bo często mają podobne możliwości. Sam mu przedstawiłem tę ofertę i po prostu się zgodził (oczywiście po akceptacji kierownika

Rolnik123 pisze:Właśnie przedłużyłem.
S5 Neo - 249zł.
Pan w boa zapytał czy musi przełączać do SUK, czy może mi przedstawić ofertę, bo często mają podobne możliwości. Sam mu przedstawiłem tę ofertę i po prostu się zgodził (oczywiście po akceptacji kierownika)
U mnie nadal twierdzą że nie ma możłiwości telefonu za tą cenę, tylko 399zł.
A gadałeś z SUK ? Może nie każdy w BOA może. Postaw sprawę jasno, że wiesz co możesz dostać itp. W T-Mobile (wczesniej Era) u mnie zawsze działało 

Rolnik123 pisze:A gadałeś z SUK ? Może nie każdy w BOA może. Postaw sprawę jasno, że wiesz co możesz dostać itp. W T-Mobile (wczesniej Era) u mnie zawsze działało
BOA twierdzi że nie ma dla mnie oferty
SUK po 2 rozmowach twierdzi że więcej nie mogą zejść ... Postawiłem im jasno, a oni twierdzą że nie ma takiej możliwości ... Więc już zamówiłem za 399zł dla świętego spokoju ..
Ja dzisiaj przedłużyłem tyle, że Comfort ze stacjonarnymi - 5GB Neta za 49.99Rolnik123 pisze:Właśnie przedłużyłem.

a jaki telefon brałeś i jaka była jego cena?rudi pisze:Ja dzisiaj przedłużyłem tyle, że Comfort ze stacjonarnymi - 5GB Neta za 49.99Rolnik123 pisze:Właśnie przedłużyłem.
Comfort ze stacjonarnymi - 55,99. 5GB Neta..