• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #841324  autor: Vieslav
 20 gru 2015, 12:58
Posiadam numer w Heyah, który służy tylko do odbierania połączeń. Połączenia wychodzące wykonywane są z niego gdy Orange ma awarie. Strasznie irytują mnie doładowania za 5zł raz na 3-6 miesięcy, pilnowanie ważności konta i stawka 80gr do Play.
Czy któryś z operatorów ma jeszcze w ofercie coś takiego jak abonament zero, czyli płacę tylko za rozmowy wychodzące, a nie płacę abonamentu? Wiem, że kiedyś było coś takiego - żadnych minut, żadnego abonamentu, płatność tylko za rozmowy.
Zobrazowane wydatki na tym numerze z ostatnich 3 miesięcy:
- wrzesień: rozmowy: 0:02 min, koszt: 0,02 zł
- październik: rozmowy: 14:42, smsy: 4, koszt: 4,42zł
- listopad: smsy: 3, koszt: 0,42 zł
 #841325  autor: KC-KARLOS
 20 gru 2015, 13:06
Obecnie Multimedia Polska ma taką ofertę - działa w całym kraju dzięki sieci Plus. Minus: trzeba zamówić ofertę w miejscu działania MM.
SZCZEGÓŁY: http://www.multimedia.pl/plan_multioptymalny

INFORMACJE DODATKOWE (źródło - strona operatora): Oferta promocyjna, dotyczy usługi telefonii komórkowej i jest ograniczona czasowo. Abonent ponosi koszty połączeń telefonicznych i transmisji danych w wysokości zgodnej z Cennikiem Operatora. Warunkiem promocji jest korzystanie, w charakterze Abonenta, z telefonii stacjonarnej lub stacjonarnego Internetu lub telewizji kablowej Multimedia Polska. Maksymalna liczba usług telefonii komórkowej zakupionych przez Abonenta w Promocji wynosi 3. Minimalny okres wymagany do skorzystania z warunków promocji wynosi 24 miesiące.

🌟Mija już 15 lat odkąd jestem na Forum Telepolis.pl - kiedy to zleciało?! Dzięki za ten czas i nadal do usług! Pozdrawiam 🌟
 #841333  autor: garfield-
 20 gru 2015, 14:02
to się nazywa oferta na kartę.
Przenieś numer do virgin i aktywuj taryfę FREEMIUM, przy Twoich potrzebach.
 #841341  autor: dan7
 20 gru 2015, 15:40
Freemium najlepsze. Przenieś numer albo zamów darmowy starter na stronie Virgin z już aktywowanym pakietem Freemium. 30 min. 30 smsów i 300 Mb - ZA DARMO !!!

Sok przecierowy z Orange, Play, Virgin i T-Mobile
 #841438  autor: Vieslav
 21 gru 2015, 13:37
Czy ja dobrze rozumiem? Przenosze numer do virgin, włączam freemium i na pół roku mam spokój? A kiedy doładowywać konto? Ile wynosi ważność?
Nie ukrywam, że bardzo mi ta opcja pasuje, zwłaszcza ze względu na zasięg T-mobile (i Play, ale to akurat żaden atut).
 #841485  autor: Ruben
 21 gru 2015, 16:42
Vieslav,
dokładnie tak. Roczna ważność konta jest po doładowaniu za 5 pln. Co miesiąc automatycznie odnawia się pakiet 30min, 300SMS, 300MB. Po 6m-cach trzeba będzie ponowić aktywację Frermium.
 #841814  autor: Gregrin
 24 gru 2015, 00:20
Ruben pisze:dokładnie tak. Roczna ważność konta jest po doładowaniu za 5 pln
Po przeniesieniu do virgin (5zl na koncie) i włączeniu pakietu freemium, włącza się on na pol roku a ważność konta głównego zostaje przedłużona do roku. Nic nie trzeba doładowywać i te 5zl jest ważne rok (od każdego włączenia freemium lub doładowania). A nawet jeśli nie mamy nic na koncie to są darmowe jednostki które można wykorzystywać z zerem na koncie.
PS pamiętaj ze do działania freemium trzeba wyrazić zgody marketingowe.