• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #829746  autor: marcinb
 18 paź 2015, 19:24
Dobry wieczór.

Prosze o poradę - chodzi o abonament dla firm. Oferta dla około 20 kart, z telefonem, bez limitu na połączenia i smsy/mmsy (wszędzie), Internet i pakiet kwotowy do wykorzystania na jakiekolwiek usługi.

Nawiązuje konkretnie do oferty, która jest teraz czyli no limit, 2 czy 3 GB Internetu i właśnie ten pakiet złotówek do wykorzystania np. w roamingu a nawet na płatne smsy premium co kosztuje ze 50 zł netto w Plusie.

Czy da się coś znaleźć w którejkolwiek sieci obecnie jak najbardziej podobną ofertę (włączając oczywiście Plusa)?

:arrow: Na forum Telepolis od 29.01.2006.
 #829760  autor: kowal2200
 18 paź 2015, 20:07
Witaj,
przy takiej ilości kart SIM spokojnie znajdziesz w Plusie ofertę opartą o pakiety kwotowe do wykorzystania dla całego konta przez poszczególne SIM razem z telefonem oraz za darmo lub bardzo tanio w roamingu, spójrz na taryfę z jakiej korzystam w mojej stopce.
 #829771  autor: marcinb
 18 paź 2015, 20:45
Znalazłęm coś takiego:
https://www.google.pl/url?sa=t&rct=j&q= ... wduUF2VG4g

Na pakiecie złotówek kończy się podobiestwo. Net płatny dodatkowo, no limitu jakoś nie mogłem znaleźć (pomrocznośc jasna po mojej stronie?), płatne dodatkowe minuty, wiele rzeczy wspólnych dla konta.

Teraz jest tak, że jest opłata za kartę ok 50-60 zł i w niej zawarte jest wszystko, bez dodatkowych pól na FV, nie ma wykazywanych pięciu usług oprócz samej taryfy podstawowej (i to też jest ważne).

Stwierdzam, że to nie to, albo ja źle ją interpretuję.

#829786  autor: kowal2200
 18 paź 2015, 22:03
Raczej chodzi o ten link https://www.google.pl/url?sa=t&rct=j&q= ... YA&cad=rja

Za 100 zł/mc masz 100 zł do wykorzystania na płatne usługi, w tym 15 GB, i 200 min wych. w UE, za 5 zł pełny no limit krajowy, bezpłatny no limit do UE, bezpłatne przychodzące w UE. Chyba lepiej nie można sobie wymarzyć. Pakiet niewykorzystany przechodzi na następne miesiące.
 #830253  autor: marcinb
 20 paź 2015, 21:15
Tylko czy to jest oficjalna oferta Plusa,czy jakaś specjalna modyfikacja?
Jedna karta ma mieć aby za Ok 50zl.

#830263  autor: kowal2200
 20 paź 2015, 22:28
Jest to jedno z narzędzi pozyskaniowych, którymi dysponują handlowcy Plusa, mogę na PW podać kontakt do tego, który mnie obsługuje, przy tej ilości może dostaniesz coś jeszcze lepszego. Kilkanaście dni temu przedłużałem umowę właśnie w 50, wzięliśmy 5 szt. LG G4 stylus na handel, te numery są nieużywane a kasa wpada na wspólne konto do wykorzystania w roamingu poza UE.