• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #827158  autor: rogelio
 05 paź 2015, 20:38
Dostałem służbową kartę SIM w Orange, niestety nikt nie wie ile jest tam minut - podobno dużo. Taryfa to Firma, pierwsza faktura to 30,75zł. Firma ma kilkuset pracowników, pewnie dziesiątki telefonów.
Mam też pakiet 100 SMSów. Umowa na jeden rok. Ale ile mam minut?
 #827160  autor: KC-KARLOS
 05 paź 2015, 20:55
Mój Orange i tam możesz sprawdzić stan środków. Rejestracja wymaga tylko podania 4 cyfr z kodu podanego SMSem. Ustalasz hasło dostępu do konta i gotowe.
UWAGA: jeśli szef zarządza swoimi aktywacjami, wówczas nie podejrzysz stanu tego numeru, musisz go poprosić o takie informacje.

🌟Mija już 15 lat odkąd jestem na Forum Telepolis.pl - kiedy to zleciało?! Dzięki za ten czas i nadal do usług! Pozdrawiam 🌟
 #827162  autor: KR2615
 05 paź 2015, 21:07
Za połowę tej ceny można mieć przy kilkudziesieciu aktywacjach no limit więc jeśli ujrzysz jakąkolwiek ilość minut zaczy to że handlowiec Orange zdrowo wy...doił waszą firmę
 #827181  autor: orson_dzi
 05 paź 2015, 23:57
A dlaczego pytasz tu, a nie w Orange?
Plany Firma są robione indywidualnie i zwyczajnie nie ma w systemach zapisanego ile i czego tam jest. Wejdź w Intranecie na strony HR i dobrze tam poszukaj. Są pliki z opisem taryf z numerami służbowymi.

Lista używanych telefonów nie mieści się w tym polu tekstowym :)
 #827191  autor: orson_dzi
 06 paź 2015, 08:16
Sory, późno było i się rozpędziłem. Nie pracujesz w Orange prawda? ;) Więc nie sprawdzisz tego co pisałem. Ale ogólnie Firma, to właśnie plany indywidualnie robione, dzwoniąc do BOK-u też nie będą w stanie Ci pomóc, bo tych informacji tam zwyczajnie nie ma.

Lista używanych telefonów nie mieści się w tym polu tekstowym :)
 #827208  autor: Ruben
 06 paź 2015, 10:12
@rogelio,
tak jak wyżej koledzy pisali, to są indywidualne plany więc trudno ze 100% pewnością powiedzieć ile minut tam jest zaszytych. Jednak biorąc pod uwagę fakt, iż u doradcy biznesowego Orange przy aktywacji chyba > 20 SIM można mieć no limit (komórki, stacjonarne, sms, mms ) za 14,50 pln netto, to o ile handlowiec nie poszedł po bandzie i nie sprzedał firmie nędznej oferty, to w swojej ofercie powinieneś też mieć no limit.
Mimo wszystko postaraj się dowiedzieć u źródła.
 #827709  autor: rogelio
 07 paź 2015, 20:31
Dzięki za odpowiedzi.
W Moim Orange jest pozycja:
Minuty
Wykorzystane 64 min
Ponad abonament 0,00zł

Pod koniec miesiąca będę musiał próbować wydzwonić tyle minut aby lekko przekroczyć limit.