Norbas pisze:i to nju za 48zl jest bez zadnej lojalki itp?
Wypowiedzenie umowy ze skutkiem natychmiastowym jest bez żadnych kar, płacisz to co wykorzystałeś (symulacja suwakami). Niby to "abonament" ale jeśli nie masz kar ani terminów umowy to jedyna różnica jest taka ze płacisz "po" a nie "przed" wykorzystaniem usług.
Norbas pisze:waznosc konta rok? to jest na doladowania czy rachunek?
Rachunek ale o takiej formie ze jeśli nie wykorzystasz nic (na 2 numerach) to płacisz 9zl +9zl. Jeśli wykorzystasz 9zl to tez płacisz 9zl +9zl

ale nie zapłacisz więcej niż 39zl (za rozmowy, smsy i 5GB) + 9zl za dodatkowy numer. Rozmowy w roamingu czy za granice są oczywiście dodatkowo płatne i nie wliczają się w te 39zl (ale jako jedna z niewielu sieci, nju ma tez pakiety na UE)
Norbas pisze:Co w przypadku jesli jedna z osob bedzie chciala zmienic operatora?
Jeśli to numer dodatkowy to ta pierwsza osoba będzie płacić max 39zl bez +9zl. Jeśli główny numer to w sumie nie wiem

Ale mogę ci powiedzieć z własnego doświadczenia ze "wyjście" z tej sieci jest proste i szybkie. Jedna wizyta w salonie gdzie się chcemy przenieść. Jednak żeby było max opłacalne to trzeba mieć 2 numery.
Rebeliant pisze:W tytule jest prepaid i RWK (na które autor tak bardzo się upiera). Poza tym taka rezygnacja może być "zbyt skomplikowana".
Przy całkowitej rezygnacji numer przejdzie na kartę gdzie jest RWK wiec strachu o utratę numeru nie ma

Sama rezygnacja tez nie jest skomplikowana ale masz racje, to nie jest typowa oferta na kartę. Na szczęście nie jest to tez typowy abonament

Podałem informacje co i jak wygląda. Moim zdaniem sprawdzi się świetnie. Decyzja należy do autora tematu