norz pisze:U mnie rezygnacja wprowadzona od 7 września i zero reakcji... koniec umowy 25.10.2015r.
Na pytanie czy mogę rabat 30% i 400zł na telefon - odpowiedź że "ja nie mogę, u mnie dostanie Pan 20% i 200zł rabat na telefon ale jest tylko 16 osób w Polsce w tym dziale z 30% i nie wiadomo czy do Pana zadzwonią..."

heh
Może jest tu ktoś z utrzymania kto daje te 30%? Mam już upatrzony telefon i nawet odłożony u znajomego w salonie.

ŚCIEMA. Ja dzwoniłem jakiś czas temu i jako pierwsza propozycja było 89,99 -30%, 200zł rabatu na telefon. Bez targowania się. Próbuj do skutku, mi się wydaje że to, jaki się dostaje rabat zależy od dnia, jakichś grupowych albo indywidualnych celów sprzedażowych. Poza tym ktoś tu pisał, że wspomniał o złożonej rezygnacji i planie przeniesienia nru do innej sieci po czym od razu dostał -30% i -400zł - powiedziałeś o tym konsultantowi, czy nie? Może poproś, by sprawdził, czy rezygnacja została zarejestrowana.
PS. Zapomniałem dodać, że dostałem taką ofertę nie mając złożonego wypowiedzenia.