• Chińskie telefony i inne mniej lub bardziej egzotyczne marki, a także dyskusja ogólna, ponad podziałami według producentów.
Chińskie telefony i inne mniej lub bardziej egzotyczne marki, a także dyskusja ogólna, ponad podziałami według producentów.
 #821688  autor: radek8
 06 wrz 2015, 16:44
Jak w temacie.
Chcę sobie wziąść nowy telefon Galaxy S5/Xperia Z2, aktualnie posiadam LG Spirit. Tylko mam taką sytuację w domu, że jak tak zrobię to będę miał wielką awanturę, a tylko przez to "że po co mi inny telefon skoro ten działa".
Możecie mi pomóc i podać przykłady/powody dla zmiany telefonu ? Już mówiłem, że jest szybszy, a przez to płynniej działa i się tak nie muli-nic to nie dało. Ma lepszy aparat- to usłyszałem, że nie jestem fotografem i nie jest mi to wcale potrzebne.
Proszę was o pomoc.
 #821873  autor: jarekb11
 07 wrz 2015, 13:05
HMMMMM szczerze mówiąc to nie wiem co odpowiedzieć....
Bo chcę??
Bo nie mam na co kasy wydawać?? ;) żart

Ja użyłem argumentu "finansowego" tzn Udowodniłem domownikom że kupując Nowy,lepszy ,nowocześniejszy tel u opa tak na prawdę płace za niego "marne grosze" .
ale ja byłem w tej dobrej sytuacji ze mam rabaty itd no i wziąłem tel na prawdę jeden z tańszych .

Ale nie wiem czy w tym przypadku to "przejdzie"
Ale może domownicy mają racje i faktycznie kupowanie nowego "wypasionego sprzętu" to wyrzucanie pieniędzy w błoto??aha i pytanie jeszcze czyich pieniędzy?? Bo jeśli to ty płacisz swoje pieniądze to troche nie rozumiem....
 #821925  autor: bazooka
 07 wrz 2015, 16:49
Proponowałbym podawać swój wiek przy takich pytaniach. Inny argument dla gimbusa, inny dla dorosłego człowieka, z żoną, rodziną :)
Ja się tylko domyślam, że pieniądze na zakup nie będą własnością autora pytania i co tu proponować? Namawiać do oszustwa - pożycz od kolegi podobny telefon z uszkodzonym wyświetlaczem i pokaż, że trzeba zmienić :?: :shock: