• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #821286  autor: AndyMan
 04 wrz 2015, 16:31
Da się, tak przynajmniej powiedziano mi w obsłudze klienta Heyah.
Ale nie wiem, jak wygląda wymiana karty. Wysyłają?
 #821292  autor: mikkel
 04 wrz 2015, 16:58
Jeśli się da to raczej nie zmieniają karty bo nie ma poco. Kiedyś coś było że w salonach TM można podpisać umowę z heyah ale:
aktywwacja 50zł
karta sim z TM.
 #821300  autor: cyanoone
 04 wrz 2015, 18:20
mikkel pisze:Jeśli się da to raczej nie zmieniają karty bo nie ma poco
Kolega chce wymienić na nano (u)sim.

Plus-->Play (2015) -->Plus (2018)
Klucz-->Orange-->Lajt (2017)
 #821408  autor: pakierhakierxd
 05 wrz 2015, 11:19
Dobrze że w T-Mobile da się jakoś przenieść do Heyah bez zabawy w zmianę opa.
W Play do Rbm się nie da wcale :P ,przez takie coś tylko zniechęcają do zmiany ponieważ wielu ludziom nie chce się bawić w chodzenie parę razy po operatorach.
Z takiego powodu jak jestem w Play to bym się nie bawił w zmianę na Rbm :] ,wybrałbym wszystkich innych omijając tego...

Pozdrawiam :)
 #821701  autor: mariananna
 06 wrz 2015, 17:13
Migracja z T-Mobile abonament na Heyah abonament jest możliwa. Wystarczy umowę ( abonament lub mix) rozwiązać i przejść na kartę T-Mobile, wówczas wystarczy zmienić T-Mobile na kartę na Heyah na kartę kodem i wtedy mozna na staronie Heyah składać zamówienie. Jeśli ktoś ma z tym problemy, to dzwoni do sklepu internetowego Heyah pod numer 608900110 i oni załatwiają za niego zmianę karty T-Mobile na kartę Heyah i migrację.

Klient, który sie przenosi na abonament otrzymuje nową karte nano/mikro sim.

Pzdr.
 #821833  autor: Patryxx
 07 wrz 2015, 10:21
Najłatwiej pewnie migrować z karty na kartę, z abonamentu na kartę pewnie już trochę bawienia jest... Potwierdzam że jak chciałem z Playa do RBM to uslyszłem, że się nie da więc bez łaski i migrowałem sobie do Heyah bez problemu...
 #827539  autor: AndyMan
 07 paź 2015, 12:18
Cześć.

Jestem już na finiszu moich przenosin. Obecnie Play.
No i mam pytanie do tego Playa. Otóż zasiliłem sobie konto o dodatkowe 5zł i mi napisało, że dostałem bonusa w wysokości 60zł na 2 miesiące chyba.

Pytania:
1. Na co mogę wykorzystać te dodatkowe pieniądze?
2. To tylko rozmowy, sms z komórkowymi, czy stacjonarki też są?
3. Można na internet?
4. Co schodzi pierwsze - moje 5zł czy dodatkowe 60zł?
 #827563  autor: iPlus
 07 paź 2015, 13:57
AndyMan,

na wszystko możesz wykorzystać oprócz premium,

co schodzi pierwsze - bonus, najlepiej to sprawdź dzwoniąc gdzieś i potem sprawdź stan konta, zobaczsz z której kasy pobrało