• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #819537  autor: wojtklos
 27 sie 2015, 11:32
T mobile ma technicznie najlepszą sieć- http://www.telix.pl/artykul/t-mobile-po ... 68388.html , sam fakt że Play korzysta z zasięgu t mobile jest na to dobrym dowodem, tylko że będąc w play'u trzeba się przełączyć na sieć t mobile o czym nie każdy wie. Kiedy ja się przenosiłem i chciałem się rozeznać w temacie to miałem wrażenie, że każda sieć ma swoje plusy i minusy. W rezultacie zamieniłem play na t mobile i jestem zadowolony, w paly'u poza miastem gubił mi zasięg, ale co gorsza to często nawet normalnie w mieście ludzie nie mogli się do mnie dodzwonić. Tak wiec teraz jestem zadowolony :wink:
 #819558  autor: BAss25
 27 sie 2015, 13:18
Ja do Play nie wroce za cholere. Tyle co mi oni nerwow zjedli to drugiego takiego nie ma. Ten ich zasieg 4 sieci to niech sobie zostawia dla gimbazy albo dla osob ktore wyjezdzaja z miasta tylko na swieta. Ta siec nie nadaje sie do niczego. Robia dobra oferte tylko dlatego ze nie maja nic innego do zaproponowania klientowi a w polsce wiadomo kazdy walcxy o kazda zlotowke. Kupuja wiec te oferty i ciasza sie zasiegiem miastowym. Dziadostwo i jeszcze raz dziadostwo
 #819570  autor: KC-KARLOS
 27 sie 2015, 13:56
Uszanuj też innych userów, którym Play odpowiada i naprawdę działa.
Wiadomo, wszystko zależy od możliwości technicznych nadajników, ale pamiętaj, że telefony NIE SĄ IDEALNE i też potrafią płatać figle w KAŻDEJ SIECI!

Jeżeli temat będzie szedł w stronę marudzenia jaki to Play czy inna sieć jest "dziadowska", a nie skupicie się do meritum tematu, zamknę go.
Pozdrawiam.

🌟Mija już 15 lat odkąd jestem na Forum Telepolis.pl - kiedy to zleciało?! Dzięki za ten czas i nadal do usług! Pozdrawiam 🌟
 #819687  autor: BAss25
 27 sie 2015, 21:40
Ok w takim razie przejdzmy do tematu glownego. Z tego co czytam na roznych forach to we wrzesniu prawdopodobnie zmieni sie promocja w T-Mobile wiec moze w zwiazku z tym ze wszystkie sieci oferuja jakies bonusy za przeniesienie T stanie na wysokosci zadania i tez cos zaproponuje bo teraz w porownaniu do innych jest naprawde slabo.
 #819803  autor: KC-KARLOS
 28 sie 2015, 12:43
Aktualnie dają zniżkę -10 zł za każda usługę (max zniżka 50 zł miesięcznie za 5 usług - może być takich samych, dotyczy i dokupowanego MIXa). W porównaniu do Orange Open wygląda to konkurencyjnie.

🌟Mija już 15 lat odkąd jestem na Forum Telepolis.pl - kiedy to zleciało?! Dzięki za ten czas i nadal do usług! Pozdrawiam 🌟
 #819811  autor: Horacy
 28 sie 2015, 13:23
Wszędzie praktycznie są już zniżki, Plus ma smart dom, Orange - Open, no to czas na T-M, na tym polega konkurencja i trzeba dawać klientowi wybór.