Rozwinę myśl Calma
Wejdź w ustawienia profili audio.
Który masz wybrany - ten który można regulować

Bo jeśli nie to nie ściszysz ani nie zgłośnisz dźwięku dzwonka. Być może w Lolipopie, a takiego pewnie masz - wygląda to jeszcze inaczej, dlatego ciężko się mi wypowiadać (może ktoś się odezwie, kto ma czystego Lolipopa?).
W każdym bądź razie spróbuj zmienić profile i zobaczyć czy dźwięk dzwonka się zmienia, jeśli tak to nie ma żadnych problemów, wystarczy poczytać i dostosować gdzie należy
Akurat ja nie korzystam ze standardowych profili, całą pracę wykonuje za mnie apka, która reguluje poziomy w zależności czy jestem w domu czy poza domem oraz w zależności od pory dnia, ale to już wyższa szkoła jazdy
Zmiany ręczne głośności profili mogą jednak powodować nie lada irytację, bo gdy ściszyszymy dane ustawienia, po wybraniu z górnej rolety pewnego profilu nie wiemy jak mieliśmy wcześniej tam ręcznie ściszone. Ktoś kto kiedyś wymyślał te profile audio, robił to z myślą by takich sytuacji nie było więc moja rada to nie ściszać ręcznie dzwonków tylko zmieniać profile - jeśli nie ręcznie to przez aplikację np typu
LLAMA, które nie są jednak takie proste w konfiguracji.