Dzięki za info, domyśliłam się, że ktoś tam sobie teraz weryfikuje mój wniosek etc. zwyczajnie mnie ten mail zmylił. 

Oni przy tej ręcznej weryfikacji czasem dzwonią żeby potwierdzić, więc lepiej być pod telefonem.moniq29 pisze:Dzięki za info, domyśliłam się, że ktoś tam sobie teraz weryfikuje mój wniosek etc. zwyczajnie mnie ten mail zmylił.
A w jaki sposob Ci pomogl?perdos1 pisze:Mi się udało kupić Z3 przy pomocy użytkownika zielony71. Za całość (abonament+telefon) wyszło 1415 zł, a sam telefon jest wart 1550-1600 zl:) Nie wiem jak im się to opłaca (tak, wiem że Orange kupuje telefony po innej cenie no ale bez przesady), ale nie mnie to oceniać.
Ogarnął zniżkę -30%A w jaki sposob Ci pomogl?
Jestem ciekaw jak Ty to liczysz,jeszcze trochę to ktoś napisze że 1000 zł mu wyszło !perdos1 pisze:Mi się udało kupić Z3 przy pomocy użytkownika zielony71. Za całość (abonament+telefon) wyszło 1415 zł, a sam telefon jest wart 1550-1600 zl:) Nie wiem jak im się to opłaca (tak, wiem że Orange kupuje telefony po innej cenie no ale bez przesady), ale nie mnie to oceniać.
Ma Orange Open?wlkp pisze:Jestem ciekaw jak Ty to liczysz,jeszcze trochę to ktoś napisze że 1000 zł mu wyszło !perdos1 pisze:Mi się udało kupić Z3 przy pomocy użytkownika zielony71. Za całość (abonament+telefon) wyszło 1415 zł, a sam telefon jest wart 1550-1600 zl:) Nie wiem jak im się to opłaca (tak, wiem że Orange kupuje telefony po innej cenie no ale bez przesady), ale nie mnie to oceniać.
Sam telefon + aktywacja 349 zł i do tego abonament 24 x 61,5 ( po rabacie 1476 zł ),czyli razem 1825 zł .Jakbyś odliczył OO ,czyli max 10 zł na 1 abonament przez 23 miesiące to i tak wyjdzie około 1600 zł . Ogólnie i tak bardzo dobrze .