'A jak wygląda procedura zdjęcia? Jest darmowa?emitar pisze:Wydaje mi się, że wszystkie telefonu w Orange mają simlocka.daniel40 pisze:Tkie pytanie z innej beczki Telefony w Orange maja simlocki? Chodzi o S5 i Z3
- Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum:
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
jak sie nic nie zmienilo to 77zl
jak przenosisz numer od innego operaotra to zdjecie simlocka jest za darmo.
@perdos1
Od tego odejmij 150 zł od Orange Finanse.
@perdos1
Od tego odejmij 150 zł od Orange Finanse.
Odjalem, masz na końcu -150.
Ktoś wie ile kosztuje Z3 w salonie w abo 89.98?
Dziś chyba było 1049 zł.
@perdos1 faktycznie, pomyliłem się o pare złotych.
@perdos1 faktycznie, pomyliłem się o pare złotych.
Witam, czy dobrze rozumuję w tym przypadku?
Mam zamiar wziąć Funpacka od Orange (TV + Internet + Telefon). Licząc, że wyrobię się z tym do wtorku, abonament na telefon będzie moją 4 usługą, więc przysługuje mi rabat 25 zł z orange open. Gdybym miał kod na -30%, to wychodzi mi około 63 zł za abonament. Od tego odejmuję 25 zł z orange open, czyli całkowity koszt na miesiąc wychodzi mi 38 zł. Czy to rozumowanie jest poprawne, czy promocje nie łączą się?
Mam zamiar wziąć Funpacka od Orange (TV + Internet + Telefon). Licząc, że wyrobię się z tym do wtorku, abonament na telefon będzie moją 4 usługą, więc przysługuje mi rabat 25 zł z orange open. Gdybym miał kod na -30%, to wychodzi mi około 63 zł za abonament. Od tego odejmuję 25 zł z orange open, czyli całkowity koszt na miesiąc wychodzi mi 38 zł. Czy to rozumowanie jest poprawne, czy promocje nie łączą się?
Wg. mojej wiedzy rozumowanie poprawne:-)
Nie wiem tylko dlaczego niby musisz wyrobić się do wtorku. Może czegoś nie zrozumiałem.
Nie wiem tylko dlaczego niby musisz wyrobić się do wtorku. Może czegoś nie zrozumiałem.
@mariusz94
Tak, wszystko się zgadza.
Tak, wszystko się zgadza.
A czy w przypadku zamówienia przeniesienia numeru przez internet mam możliwość podpisania umowy w salonie? Zamiast kuriera z umową, chciałbym aby trafiła ona do salonu, żebym mógł ją na spokojnie przeczytać, czego nie zrobię przy kurierze bo za każdym razem ma problem, że nie ma czasu.
No i czy te wszystkie rabaty są uwzględnione już na umowie? Ten -30%?
No i czy te wszystkie rabaty są uwzględnione już na umowie? Ten -30%?
Tak, przesyłkę można odebrać w salonie, tylko podczas składania zamówienia musisz to zaznaczyć. Rabat jest uwzględniony na umowie w usługach dodatkowych.
Przy odbiorze u kuriera masz na zastanowienie 10 dni bowiem w takim czasie można odstąpić od umowy bez podawania przyczyn. Ale to dodatkowy kłopot.
14 dni jest na odstąpienie od umowy a nie 10. Jak przesyłkę będziesz chciał odebrać w salonie to odstąpić od umowy nie możesz.
Jeśli złożę prośbę o przeniesienie przez internet to potem oni sami w systemie połączą to z tym, że mam już neostradę i telefon, i dostanę rabat orange open? I co w przypadku, jeśli wypowiem umowę na neostradę i telefon, a podpiszę nową na całego Funpacka? Po prostu rabat zmieni się na 25 zł?
Jak będziesz składał zamówienie na przeniesienie numeru na Orange.pl to tam jest do wyboru opcja ze juz Posiadasz usługi stacjonarne i będzie 59.98. Umowy nie musisz wypowiadać, idź do salonu i powiedz, że chcesz zmigrowac na funpacka.
Jeśli zrobi tak jak napisałeś to straci (chyba) cały rabat orange open.
Niby czemu? Normalnie rabat bedzie 25zl jak wejdzie FP.
Przeczytaj ostatnie posty (Leo) w tym temacie:
http://www.telepolis.pl/forum/viewtopic ... 63#p814063
http://www.telepolis.pl/forum/viewtopic ... 63#p814063
Tyle, że chcę skorzystać z kodu na -30%, i do tego jeszcze dostać rabat z Orange Open. Czyli najpierw będę miał 20 zł rabatu z Orange Open, a gdy zmienię umowę na Funpacka to automatycznie zrobi mi się z tego 25 zł? Nie muszę nic robić, wszystkie umowy na 1 osobę same wskakują na 1 konto?
Nie interesuje mnie ta promocja na 30 zł. Chcę wziąć -30% od tych 89, a do tego dołożyć Orange Open. A korzystne to jest teraz, ze względu na tanie telefony
Nie interesuje mnie ta promocja na 30 zł. Chcę wziąć -30% od tych 89, a do tego dołożyć Orange Open. A korzystne to jest teraz, ze względu na tanie telefony

Jeśli chcesz skorzystać zz kodu 30%to będzie tak jak piszesz.