• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #810556  autor: mansobrzuch
 07 lip 2015, 12:36
Witam wszystkich,

nie znalazłem odpowiedniego tematu więc pozwoliłem sobie założyć nowy:)

mam taką sprawę, mianowicie szukam możliwie najlepszej oferty biznesowej, to co mnie interesuje to:
- potrzebuje 4 numerów voice, najchętniej no limity na smsy i połączenia komórkowe, połączenia na numery stacjonarne i wszelkiej maści minuty do wykorzystania w roamingu mnie średnio interesują.
- dodatkowo potrzebuje 1 karty wyłącznie do internetu wraz z routerem (najchętniej).

dodatkowo potrzebuję maksymalnie dużo internetu na 3 z 4 numerów voice i na karcie do internetu- najchętniej coś w stylu pakietu na konto który można by przydzielić poszczególnym numerom:)
do tego potrzebuję minimum jednego telefonu (LG G3s bądź LG G3).

bądźcie łaskawi i doradźcie coś:)
 #810890  autor: doradcamati
 09 lip 2015, 13:03
mansobrzuch pisze:Witam wszystkich,

nie znalazłem odpowiedniego tematu więc pozwoliłem sobie założyć nowy:)

mam taką sprawę, mianowicie szukam możliwie najlepszej oferty biznesowej, to co mnie interesuje to:
- potrzebuje 4 numerów voice, najchętniej no limity na smsy i połączenia komórkowe, połączenia na numery stacjonarne i wszelkiej maści minuty do wykorzystania w roamingu mnie średnio interesują.
- dodatkowo potrzebuje 1 karty wyłącznie do internetu wraz z routerem (najchętniej).

dodatkowo potrzebuję maksymalnie dużo internetu na 3 z 4 numerów voice i na karcie do internetu- najchętniej coś w stylu pakietu na konto który można by przydzielić poszczególnym numerom:)
do tego potrzebuję minimum jednego telefonu (LG G3s bądź LG G3).

bądźcie łaskawi i doradźcie coś:)

Propozycje wysłałem na PW