• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #809061  autor: Mr. Allen
 28 cze 2015, 13:51
Witam serdecznie, rozważam przejście z Play do T-mobile ze względu na lepszą ofertę iphonową w tejże sieci i mam pytanie odnośnie umowy dla nowego klienta. Jak wygląda kwestia benefitów, które są widoczne w "tabelce" abonamentu JUMP Relax? Pierwsze trzy miesiące za 59,99zł są przyznawane automatycznie, czy potrzebny jest jakiś kod? I najważniejsze: benefity! Naviexpert, Player, Strefa T-mobile i inne - jak z nimi wygląda kwestia, na jak długo są przyznawane - wygląda to jak na całą długość umowy, ale na pewno tak nie jest. Proszę o każdą informację - czas, koszty, terminy ewentualnego wyłączenia itd.

Pozdrawiam.
 #809427  autor: Horacy
 30 cze 2015, 15:09
Podpisując umowę masz, że pierwsze 3 miesiące tańsze abo, potem normalna cena, co do benefitów, to w regulaminie powinno być wszystko ładnie napisane.
 #810144  autor: Mr. Allen
 04 lip 2015, 14:26
Horacy pisze:Podpisując umowę masz, że pierwsze 3 miesiące tańsze abo, potem normalna cena, co do benefitów, to w regulaminie powinno być wszystko ładnie napisane.
Dzięki za odpowiedź, tego potrzebowałem - wskazania, gdzie jest odpowiedź. Nie wiesz - nie pisz. Odpowiedź już znam, dzięki za brak pomocy.
 #810467  autor: mikkel
 06 lip 2015, 21:21
Ja mam radę dla wszystkich pytających w tym wątku.

Regulamin.
 #811026  autor: pel1906
 09 lip 2015, 22:25
Navi expert otrzymujesz jakby w wersji DEMO , masz ograniczone funkcjonalności (ograniczona ilość wyznaczonych tras), jednym słowem jeśli korzystasz z często z nawigacji to NIE spełni ona Twoich oczekiwań , nie będę przepisywał z regulaminu co jest w niej bo to nie ma sensu. Co do innych aplikacji to niestety nie pomogę.