• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #805111  autor: Adamgl
 06 cze 2015, 19:21
Mam pytanie czy orientuje sie ktoś jaka jest najtańsza oferta abonamentu przy migracji z Plus na kartę do abonamentu w ofercie bez telefonu, zostałem poproszony o sprawdzenie i okazuje się że przez stronę Plus.pl nie ma oferty bez telefonu wiec zadzwoniłem do BOK i dowiedziałem że o ofertach dostępnych tylko w salonie mogę pytać sie tylko w salonie, napisałem nawet e-mail i dostałem:
W celu zapoznania się z ofertą, proszę o udanie się do dowolnego punktu Plusa
 #805144  autor: iPlus
 06 cze 2015, 23:55
z przeniesieniem numeru z innej sieci chyba jest jeszcze oferta za 20 zł no limit rozmowy do komórek bez stacjonarnych,

zapoznaj się z ofertami na kartę Plusa, Plush, może będą ciekawsze,

zobacz też czy nie lepiej przenieść albo kupić starter Red Bull Mobile, tam masz pakiet 20 zł rozmowy no limit komórki i stacjonarne bez netu, pakiety 3 dniowy za 3 zł, 7 dniowy za 7 zł, te są z netem, oddzielny pakiet netu też jest,

w Virgin za 29 zł wszystko no limit chyba bez mms + paczka netu
 #805145  autor: Adamgl
 07 cze 2015, 00:09
Ja już mam 6 umów z konieczności mi starczy ;) ten PLUS to nie dla mnie, wchodzi w grę tylko i wyłącznie abonament żeby przyszedł raz na miesiąc rachunek (obojętnie jak wysoki ważne żeby podstawowy abonament niski) i nie myśleć o żadnych uzupełnieniach.

Przeniesienie też nie jest brane pod uwagę życie mnie nauczyło że jak ktoś chce PLUSA to niech bierze PLUSa. Najlepsze by było takie jak ma PLAY i Orange za 9,99 tylko znając PLUSa to na tą chwile udało mi się dojść że chyba w Plusie najniższy 19,99 ale tylko chyba.
 #805148  autor: iPlus
 07 cze 2015, 00:54
za 9-10 zł Plus ma no limit w sieci,

może się ktoś uprzeć na jakąś sieć a czasem warto zapytać czy nie woli innej sieci o której istnieniu nie wie
 #805158  autor: Adamgl
 07 cze 2015, 10:23
Jak by istniał abonament za 10zł miesięcznie to by było to czego potrzeba.
 #805161  autor: cyanoone
 07 cze 2015, 10:56
Ja dostałem jakiś czas temu ofertę przejścia na abo z karty. W cenie 19,99 były nieograniczone rozmowy do wszystkich i 1 GB z lejkiem. Ja bym wolał Klucza/Lajt mobile, doładować za 50(+) zł i zapomnieć na jakiś czas.

Plus-->Play (2015) -->Plus (2018)
Klucz-->Orange-->Lajt (2017)
 #805241  autor: iPlus
 07 cze 2015, 22:21
Adamgl pisze:Jak by istniał abonament za 10zł miesięcznie to by było to czego potrzeba.
istnieje za 9 zł no limit tylko sim w Plusie, widziałem na stronie Plusa, tylko nie zwróciłem uwagi czy to dla wszystkich czy trzeba przenieść numer z innej sieci ale jest taka oferta dla nowych klientów, poszukaj na stronie netowej Plusa