Użytkownik
Ranga
Ostrożny rozmówca
z banku internetowego niekoniecznie, prawie to samo. Oferta na kartę to brak podglądu wydatków, dlatego jestem za abo.cyanoone pisze:Doładowanie konta chyba jest prostsze niż opłacenie rachunku, prawda?
Dlaczego brak podglądu wydatków? Przez internet można sprawdzić tak jak w abonamencie. Że nie przyjdzie na koniec okresu zestawienie? Teraz i tak za papierową fakturę chyba każdy każe sobie płacić ekstra. Ponadto mały detal... Przy abonamencie gdyby się załączyła jakaś subskrypcja Premium, czy przypadkowy internet, którego nie ma w ofercie, to są dodatkowe koszta, a w karcie nie zje więcej niż załadowane...KSI pisze:z banku internetowego niekoniecznie, prawie to samo. Oferta na kartę to brak podglądu wydatków, dlatego jestem za abo.cyanoone pisze:Doładowanie konta chyba jest prostsze niż opłacenie rachunku, prawda?
Bo wiem jak to działa w T-mobile tj. albo nie można się zalogować do iboa albo sms z hasłem jednorazowym przychodzi smsem na nr tel., z którego korzysta dziadek i nie umie odczytać sms a mnie nie ma w pobliżu, więc nie poda mi przez telefon tego hasła, żebym mógł się zalogować i sprawdzić za to ewentualnie naliczono więcej. Faktura elektroniczna wystarczy jak najbardziej.Sig pisze:Dlaczego brak podglądu wydatków?