A ja na ORANGE nie mogę nic złego powiedzieć. Jestem w tej sieci od 18 miesiecy i od 6 miesięcy korzystam z Twojego Planu. Co miesiąc płacę 70 zł. abonamentu (1 darmowy nr., wieczory i weekendy darmowe-Orange i stacjonarne, 25 zł. Wszyscy i na wszystko). Bardzo dużo rozmawiam przez telefon i to głównie z nr stacjonarnymi jak i z tym jednym w sieci Orange. Miesięcznie wychodzi średnio 5000-6000 minut. Wysyłam także zdjęcia na skrzynki mailowe, ale to tylko wieczorami i w weekendy-czyli dodatkowo nie płacę za to. Wiem, że sieć Orange zmieniła troszkę ofertę, a mianowicie wprowadziła limity, które jednak mnie nie dotyczą

. Do tej wcześniejszej oferty, którą wybrałem, nie przekonały mnie media-reklamy, czy wizerunek całej tej firmy. Wcześniej wszystko dokładnie przeanalizowałem i stwierdziłem, że to oferta dla mnie. Nie zapominajcie, że tacy, którzy wcześniej wszystko dokładnie kalkulują, także są w gronie abonentów Orange. Nie przeszedłbym do żadnej innej sieci, gdyż nie ma tam lepszej oferty. Jeżeli chodzi o obsługę, to jestem z niej bardzo zadowolony i zawsze jak chciałem coś załatwić, czy się zapytać, to dzwoniąc pod *100 długo nigdy nie czekałem i zawsze udzielano mi prawidłowej informacji. Problemów z fakturami nigdy nie miałem. Pozdrawiam
P.S JESTEM ZA ORANGE

(przed wprowadzeniem limitów)