• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #791834  autor: JestemLukasz
 21 mar 2015, 17:04
Witam,

Po długich miesięcznych namyśleniach decyduje się na dzień dzisiejszy na Z3 aczkolwiek obawiam się o jakość zdjęć.

Czy może wiecie jak zbić cene tego telefonu ?

Jest oferta pół roku za darmo przy przenoszeniu numeru, 89 zł miesięcznie ale cena prawie 600 złoty to zbyt dużo na moją kieszeń.

Opcja na raty odpada w orange ponieważ wtedy nie ma pół roku darmowego abonamentu.

Proszę o rady, pozdrawiam.

http://www.orange.pl/klienci_ind/smart_ ... ssType=NEW
 #791923  autor: seba65310
 22 mar 2015, 14:13
Kup Z3 na allegro w ramach rat PAYU 0% + karta/ lub mix bez telefonu.

Telefon 1400zł /10 = 140zł
Oferta na kartę 30zł*24=720zł
Razem 2120zł / 24 = 83zł

HTC DESIRE => HTC DESIRE HD => HTC EVO 3D => HTC ONE V => Samsung Note II => Samsung Galaxy S4 => Apple iPhone 5s
 #791929  autor: JestemLukasz
 22 mar 2015, 14:43
Orange Ekspert pisze:W przypadku przeniesienia numeru cena telefonu jest stała i nie podlega negocjacji. Aktualnie dostępne telefony i ich ceny sprawdzisz tutaj http://www.orange.pl/klienci_ind/telefony
Wielka szkoda, cena prawie 600 złotych.
seba65310 pisze:Kup Z3 na allegro w ramach rat PAYU 0% + karta/ lub mix bez telefonu.

Telefon 1400zł /10 = 140zł
Oferta na kartę 30zł*24=720zł
Razem 2120zł / 24 = 83zł

W moim mieście po 2000 zł ( Wrocław ) gotówka odpada bo nie mam możliwości i szukam czegoś na raty, czegoś pewnego bo raz allegro się wypieło na mnie gdy produkt dostałem inny niż w opisie, umyli ręce i radzili iść na policje, do prawnika pff.

Także najlepiej jakiś sklep, masz coś pewnego ?
 #791936  autor: wlkp
 22 mar 2015, 15:25
Jak dla przenoszących to i tak jest dobra oferta,dla tych co są kilkanaście lat w sieci czasami ciężko dostać dużo lepsze warunki a Ty byś chciał na dzień dobry dostać go za 10 zł ? SGS5 masz za 100 mniej czyli za 499 zł,to dla nowych dobra oferta .

Ja bym z Alledrogo tańszego smartfona z fv marża nie kupił,wydać tyle kasy a potem problemy z gwarancją,a sprzedawca się wypnie jak co .
 #791990  autor: JestemLukasz
 22 mar 2015, 20:33
playwlkp pisze:Jak dla przenoszących to i tak jest dobra oferta,dla tych co są kilkanaście lat w sieci czasami ciężko dostać dużo lepsze warunki a Ty byś chciał na dzień dobry dostać go za 10 zł ? SGS5 masz za 100 mniej czyli za 499 zł,to dla nowych dobra oferta .

Ja bym z Alledrogo tańszego smartfona z fv marża nie kupił,wydać tyle kasy a potem problemy z gwarancją,a sprzedawca się wypnie jak co .
Nie chodzi o to co chciałbym tylko o to, żeby opłacało się, skoro nie opłaca się to po co to ?

Użytkownik wcześniej dobrze mnie nakierował i decyduje się na zakup i wybór abonamentu bez sim, ekonomiczniej jak przeliczy się i kupuję z fakturą od operatora, nie od serwisu uważam na to właśnie.