Ok jako że wy nie raz mi pomagaliście i trochę się dowiedziałem (kiedyś też i wam opisałem sytuację co i jak)
Dziś opiszę wam ponownie.
W zeszłym tygodniu złożyłem wypowiedzenie (migracja z abo na kartę)
- abo kończy mi się dopiero za ok 3-4 mc, ale chciałem już mieć ofertę z DUK na normalnych warunkach.
Teraz bez zbędnego gadania (chociaż ciężko tak ze mną)
1.Wizyta w salonie migracja z abo na kartę ( aby za ok 2 mc przeszło na kartę ) Pani jak to zwykle bywa niezadowolona strasząca mnie tym że otrzymam karę, ale
- karę otrzymam jeśli nie wycofam wypowiedzenia albo z oferty z DUK albo tak sam pojawiając się ponownie w plusie, niech wam kitów innych nie wciskają tak to jest, każdy ma prawo cofnąć wypowiedzenie pozostając na tych samych warunkach, co miał.
2.Pani jak to zwyklę bywa musi zadzwonić do DUK z jej numeru mówiąc że klient chce odejść, po przeprowadzonej rozmowie z DUK nie chciał mi dać tego co chciałem jak to zwykle bywa, albo mówiąc że oferta jest tylko dla firm co jest nieprawdą.
3.Pani przymuje wypowiedzenie otrzymuej druk i dzwonie do DUK już ze swojego numeru (po wypowiedzeniu powinniscie otrzymać smsa aby skontaktować się pod konkretny nr)
4.Kontaktujecie się tego samego dnia (nie ma znaczenia przynajmniej dla mnie) czy 2 dni pozniej sie skontaktujecie czy 3.
5.Mówicie co chcecie stanowczo konkretnie jesli nie da rady to dzwonicie kolejny raz ale pamietajcie oni zapisuja przy kazdym numerze jaka kiedykolwiek oferte wam proponowali zawsze wiec tutaj nie kitować tylko mowic co chcecie i powolywac sie na virgin mobile bo oni maja najkorzystniej teraz.
6.jesli jednak wam sie uda to otrzymacie
- NO LIMIT KOMORKI
- NO LIMIT SMS I MMS
- PRZEZ 1 MC STACJONARNE (pozniej 7 zł) dopowiem tutaj że niektórzy oferują 3 mc za free potem 7 zł (ale może w moim przypadku inaczej było dlaczego napiszę poniżej
- 1 mc 1G internetu for free badz za grosz nie pamietam potem 10 zł
((jeśli chodzi o ten 1 mc stacjonarne za free a potem 7 zł to tutaj dlatego może tak mam, *ale musze spr umowe jak przyjdzie ponieważ TE 2-3 MIESIACE KTORE ZOSTAŁY MI DO KOŃCA UMOWY ZOSTAŁY SKASOWANE BO NORMALNIE TO POWINNO BYC 2-3 MIESIACE + 18 MIESIECY BO NA TYLE JEST UMOWA Z DUK TUTAJ NIBY ZOSTAŁO TO SKASOWANE, dla mnie jest to bez roznicy bo i tak oferta jest dla mnie bdb
Po zaakceptowaniu umowy przez telefon umowa przyjdzie do domu papierowa.
To w sumie wszystko jeśli macie pytania to piszcie

jak przyjdzie umowa mogę zrobić skan jeśli kogos to bedzie interesować.
Pozdro