• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #787945  autor: ahmed
 01 mar 2015, 11:47
Nie działają połaczenia/sms/net wychodzące - telefon jest ok, resety i wyjecie karty wykonane, rachunki opłacone, blokad nie ma. Czy ktoś miał podobny problem ?
 #788061  autor: Przepisy.gbzl.pl
 02 mar 2015, 10:31
Jesteś pewny, że nie masz blokady? Ja 2 dni temu tego doświadczyłem w Orange tylko, że w taryfie YES i po 5 dniach większych rozmów zablokowali mi numer. Czy rozmowy po 4-5 h dziennie to dużo? Od razu piszę, że nie były to rozmowy ciągiem lecz po 15, 10 czasem 40 min rozmowa to chyba nie ma podstaw sugerować sztucznej rozmowy jak twierdzi Orange. Sprawę nie wyjaśnię bo puk z gubiłem więc nic nie załatwię. numer po ponad roku użytkowania wyląduje w koszu.
 #788131  autor: Niezgodna7
 02 mar 2015, 14:23
Ale co innego blokada na wychodzące, a wyłączenie numeru.
Da się do Ciebie dodzwonić? Sms dojdzie?
 #790511  autor: zwariowany.kurczak
 14 mar 2015, 12:00
REKLAMACJA do NJU + kopia do UKE i opis problemu... Nju też poinformuj iż do UKE napisałeś, nigdy więcej nie będzie problemów z korzystaniem z bez limitów... Możesz sobie 24h słuchać ciszy w drugim pokoju, nie ma podstaw do blokowania numeru. Żadnego call center nie urządzasz...