Gratulacje! Waznosc Twojego konta zostala przedluzona o 365 dni! Pobrano oplate w wysokosci 3 PLN.
- Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum:
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
Czy Wam też nie aktualizuje od wczoraj orange online, przedłużyłem środki kodem inmedio i nie widzę zmiany w OO.
Włączyłem wczoraj nowy starter i nie dostałem jeszcze bonusowej kasy/200MB na konto.
Koledzy może zapodajcie foto jakie kupować karty a jakie nie bo ja osobiście kupiłem już z 3 sztuki zadna mi nic nie dała oprócz tego bonusu 200mb po prostu net gasł po wykorzystaniu 200mg
@ kuki01 a po otrzymaniu bonusowych 200 mega w złotówkach w Yes,zmieniłeś taryfę na OFnK?
ole jak dostałem bonus 200 mb i co dalej masz moze gg 17893311
zmieniłem na *101*40#
zmieniłem na *101*40#
pojade zaraz kupie jeszcze 1 karte z lte to jest taka karta http://www.orange.pl/kid,4002009309,id, ... ticle.html
@ kuki01 nic wystarczy zmienić na OFnK,po tym jak w Yes dostanie się bonus i to wszystko.
byłem i kupiłem karte w taryfie orange yes dostałem 200mb
pisze tak Otrzymałes własnie bezpłatny pakiet 200mb na 10 dni wyprobój internet w swoim telefonie za darmo by sprawdzić stan pakietu slij ile internet na 901 cena 20gr
pytanie kiedy mam zmienic pakiet
pisze tak Otrzymałes własnie bezpłatny pakiet 200mb na 10 dni wyprobój internet w swoim telefonie za darmo by sprawdzić stan pakietu slij ile internet na 901 cena 20gr
pytanie kiedy mam zmienic pakiet
pytanie czy to ten kod *101*40# do zmiany
wpisałem ten kod
*101*40#
pisze zlecenie zostało do realizacji o jego wyniku poinformujemy cie osobnym smsem.
pytanie jak sprawdzić czy dostałem te 10 gb
wpisałem ten kod
*101*40#
pisze zlecenie zostało do realizacji o jego wyniku poinformujemy cie osobnym smsem.
pytanie jak sprawdzić czy dostałem te 10 gb
wysłałem sms o tresci ile internet pod numer 901
i pisze tak
pozostało ci 246zł 0gr do wykorzystania na przesył danych do 12 03 2015
lipa
i pisze tak
pozostało ci 246zł 0gr do wykorzystania na przesył danych do 12 03 2015
lipa
http://www.telepolis.pl/forum/viewtopic ... 22&t=79692 tu znajdziesz wiekszosc odpowiedzi na swoje pytania
@ kuki01 wszystko jest OK ,te 246 zł w taryfie OFnK da Ci ponad 2 giga transferu.Bo teraz już nie ma 10 giga po zmianie taryfy, Orange to naprawił.Teraz jest te prawie 2,5 giga,czyli 246 zł.Oczywiście jako 2,5 giga te 246 zł liczy się w OFnK,w Yes ta kwota daje 200 mega.
Stan konta lepiej sprawdzać bezpłatnie na Orange Online ,lub jak masz smartfon z androidem, w aplikacji Mój Orange.
Tylko trzeba pamiętać,że w Orange, dane dotyczące stanu konta,są aktualizowane z opóźnieniem.
Stan konta lepiej sprawdzać bezpłatnie na Orange Online ,lub jak masz smartfon z androidem, w aplikacji Mój Orange.
Tylko trzeba pamiętać,że w Orange, dane dotyczące stanu konta,są aktualizowane z opóźnieniem.
Dalej jest 10 giga ale na starych starterach, dzisiaj odpaliłem jeden kupiony w listopadzie i jest 10.111 pisze:...Bo teraz już nie ma 10 giga po zmianie taryfy, Orange to naprawił.Teraz jest te prawie 2,5 giga,czyli 246 zł...
@ zielony71 rzadko bardzo się już trafia,że komuś wpadnie 10 giga,teraz najczęściej jest te 246 zł.A z tego co wiem,to nie ma jak odróżnić starterów,które dają 10 giga od tych co 2,5 giga.
*101*01# stan pakietu danych w OFnK - bezplatnie
zielony71
zielony zapodaj foto jakiego startera użyłeś chodzi mi jaką karte kupiłes
zielony zapodaj foto jakiego startera użyłeś chodzi mi jaką karte kupiłes
Starter wygląda dokładnie tak jak na linku, ktory wkleiłeś. Jedyna wskazówka - na tylniej stronie opakowania jest napis: Informacje na starterze przedstawiają stan oferty na dzień 1.06.2014.
Tylko, że ten napis widac dopiero po otwarciu. Nie wiem co jest napisane na nowych.
Tylko, że ten napis widac dopiero po otwarciu. Nie wiem co jest napisane na nowych.
kolego na tym pudełku też pisze tak
informacja na starterze przedstawwiają stan oferty na dzień 01 06 2014
LTE jestznakiem towarowym ETSI
informacja na starterze przedstawwiają stan oferty na dzień 01 06 2014
LTE jestznakiem towarowym ETSI
Było pisane że są nie do odróżnienia te startery bo już tu na forum testowało sporo osób, większa szansa trafienia na taki z 10gb na którym nie ma napisu lte, choć to też nie gwarancja choć z takimi starterami już ciężko. Loteria więc nie każdego zainteresuje ta oferta.