• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #786300  autor: wielkijonny
 21 lut 2015, 23:14
Nie chodzi mi o jeden przyklad, ze wzgledu na charakter pracy mam ststyczność z wieloma klientami orange i to co czasem słyszę to jest tragedia, klient ma nielimitowane rozmowy sms do wszystkich i 2 gb internetu z lejkiem w abonamencie 130 zł a płaci 150-170 zł nie wykonując zadnych połączeń specjalnych i roamingowych, o co chodzi? Tylko orange zna odpowiedź:)

TYLKO UNIA !
 #786302  autor: driver
 21 lut 2015, 23:19
A co jest wtedy na bilingu?
Kosztów nie biorą przecież z sufitu...
 #786968  autor: wielkijonny
 24 lut 2015, 13:51
Połączenia głosowe... Niby no limit a i tak nabijali, później gdzieś doczytałem w regulaminie orange że ten "no limit do wszystkich" to jest do 4 dużych operatorów t-mobile, plus, play, orange, a wszystkie podsieci już w to nie wchodziły :) do tego ta ostatnia kara ~5 mln za nazwijmy to po ludzku - okradanie klientów, w 2013 roku weszło prawo mówiące o wyrównaniu stawek za połączenia do wszystkich operatorów, oczywiście orange musiało coś wymyślić i tak klienci za połączenie do Play nadal płacili więcej niż za to do innych sieci albo minuty rozliczane w stosunku 2:1... Jakbym ja był tak okradany przez własnego operatora to wstyd byłoby mi podpisywać swoim imieniem i nazwiskiem pod takim operatorem :)

TYLKO UNIA !
 #787043  autor: driver
 24 lut 2015, 18:39
Może i tak było, ale na pewno już nie jest, więc nie ma co straszyć ludzi tym Orangem.
Pewnie standardowa oferta bez rabatu nie jest najkorzystniejszą na całym polskim rynku, ale z tymi rabatami z kodów promocyjnych -30% to już jest gratka pierwszej wody.
Jak po kwartale nie będą mieć wyników sprzedaży, to na pewno znowu na groupona za 19 zł kody wystawią. Howgh!

driver
 #787204  autor: wielkijonny
 25 lut 2015, 14:13
No z kodem do wiadomo :) tak samo jak w Play może kupić kod pracowniczy i też masz zniżkę na abo :)

TYLKO UNIA !