Witajcie 
Na wstępie napiszę, że nie wiem gdzie bardziej pasuje ten temat - tutaj czy do działu z wyborem telefonów. W związku z tym, że jest bezpośrednio związany z ofertą abonamentową, przedłużeniem umowy i kupnem telefonu to podrzucę tutaj.
Sprawa jest krótka. Muszę wybrać telefon za 1 zł (więcej nie ma sensu, bo osoba korzystająca z niego i tak nie wykorzysta w najbliższym czasie możliwości lepszego sprzętu) w ofercie dla firm za 44,99 zł netto.
Moje preferencje:
- w miarę wytrzymała bateria (nie będzie zazwyczaj używać internetu, więc odpada w 90-95% czasu transmisja danych po sieci operatora)
- dobrze/sprawnie działający dotyk
- HSPA+ (bądźmy ludźmi na poziomie hehe)
- 1 GB RAM-u na wszelki wypadek (768 MB w ostateczności)
- system to raczej Android (najlepiej KitKat)
Myślałem o:
- LG L70 (chwilowo niedostępny)
- LG L65
- HTC Desire 310 (brak KitKata...)
- LG F70 (chwilowo niedostępny)
- LG Swift L9 II (też niedostępny)
- LG F60 (dziwi mnie LTE przy tel. za 1 zł)
Jakieś inne propozycje może macie?
Dzięki za wszystkie odpowiedzi z góry.
BTW. Myślicie, że opłaca się czekać jeszcze 5 dni na "coś" w Play?

Na wstępie napiszę, że nie wiem gdzie bardziej pasuje ten temat - tutaj czy do działu z wyborem telefonów. W związku z tym, że jest bezpośrednio związany z ofertą abonamentową, przedłużeniem umowy i kupnem telefonu to podrzucę tutaj.
Sprawa jest krótka. Muszę wybrać telefon za 1 zł (więcej nie ma sensu, bo osoba korzystająca z niego i tak nie wykorzysta w najbliższym czasie możliwości lepszego sprzętu) w ofercie dla firm za 44,99 zł netto.
Moje preferencje:
- w miarę wytrzymała bateria (nie będzie zazwyczaj używać internetu, więc odpada w 90-95% czasu transmisja danych po sieci operatora)
- dobrze/sprawnie działający dotyk
- HSPA+ (bądźmy ludźmi na poziomie hehe)
- 1 GB RAM-u na wszelki wypadek (768 MB w ostateczności)
- system to raczej Android (najlepiej KitKat)
Myślałem o:
- LG L70 (chwilowo niedostępny)
- LG L65
- HTC Desire 310 (brak KitKata...)
- LG F70 (chwilowo niedostępny)
- LG Swift L9 II (też niedostępny)
- LG F60 (dziwi mnie LTE przy tel. za 1 zł)
Jakieś inne propozycje może macie?

BTW. Myślicie, że opłaca się czekać jeszcze 5 dni na "coś" w Play?