Ale wlasnie w OFnK pakiety danych nie sa zapisywane w roznych kontach a w jednym powtorzonym 2x. Kiedys jak dawali na FB jakies promocyjne zlotowki to po wpisaniu dwoch kodow po 10zl wazne 14 czy 30 dni konto bonusowe mi pokazalo ponad 100zl wazne ponad 700 dni

pozytek z tego mialem prawie zaden bo to tylko na rozmowy i smsy do Orange, dane niby tez, ale najpierw bym musial Bonusowy Pakiet danych wykorzystac bo mial pierszenstwo. Tak samo dal mi sie uruchomic za 1zl pakiet Gotowy do Rozmowy 300 minut miesiecznie do orange + 3 zl na polaczenie poza wazny rok czasu. A w tej cenie powinien tylko byc przy zakupie jakiegos telefonu u nich w salonie. Ogolnie to nie narzekam na bledy Orange, bo w wiekszosci mylily sie na moja korzysc, a nawet jak bylo cos niekorzystne to BOK w koncu to korygowal, albo dawal jakis bonus. No, ale przez 4 lata bycia u nich w OFnK mysle, ze zarobili ponad 1000zl wiec bardzo stratni nie sa a ja za to bardzo zadowolony z uslugi (pomijajac zamrozenia transferu)
@Maciej
Dokladnie bedzie tak jak piszesz w 1. i 2. wiec jak sam widzisz oplaca sie za 100zl ladowac, a jak masz skarbonke uaktywniona to masz dodatkowo mozliwosc przelania z niej 5 zl na glowne konto cyli za 100zl dostaniesz 115zl.
Te regulaminy i daty przy doladowaniach nie biora pod uwage uslugi Rok Waznosci Konta, ktora ma wlasny regulamin i tego bym tam szukal. Mi sie nie chce, a z wlasnego doswiadczenia wiem, ze bonusy zawsze sie przedluzaly tak jak stan i waznosc konta po wyslaniu START na 8002 czyli smsa aktywujacego RWK. Sprawdzone na przynajmnej paru kartach przez 4 ostatnie lata.
W ogole to oferty Orange na karte sa fajne i oplacalne dla tych, ktorzy potrafia korzystac z ich bardzo skomplikowanego systemu bonusow, promocji i haczykow

Wezmy nawet takie doladowanie za 100zl do OFnK kupione w markecie a przez ich strone 30GB pakietu roznicy to jest bonus +500% na glowna atrakcje tej taryfy, dla mnie to powinno byc 30GB za doladowanie w ogole a dodatkowo 6GB za doladowanie online. Jakbym kupil w sklepie a potem o tym sie dowiedzial to bym Orange bardzo szybko pozegnal czujac sie wydymanym jak niemaly frajer..