Użytkownik
Ranga
Ostrożny rozmówca
Model telefonu
T3
ok,Maniiiek pisze:Niestety, ale nie ma szans. Nawet sprawdzenie rozkładu MPK oraz kasowanie biletów idzie u mnie przez smartfon. Może w święta się uda.
Na czuwaniu Lg L3 E400 trzyma mi 11 dniSzpady pisze:No to mnie zaskoczyłeśpozytywnie rzecz jasna... myślałem że od czasów starej nokii żadna bateria nie wytrzyma dłużej niż tydzień
Pewnie, że warto go kupić , chociaż jako otwieracza do piwa go nie polecamSzpady pisze: Kolejny powód "za zakupem" tego modelu![]()
dzieki wielkie,piechucki pisze:Na samym czuwaniu (prawie nie używany) wytrzymał mi 17 (siedemnaście) dni.
To wytłumacz mi dlaczego w mieszkaniu moja Lumia ma zasięg na jedną, może dwie kreski, a Xperia Neo ma zasięg pełny? Przy czym rozmowa Lumią to trzaski i rwanie połączenia, a w Sony słychać tak, jakby ktoś stał obok. Samsung S4 także bardzo mocno trzyma zasięg (wszystkie telefony są w T-Mobile).slaby zasieg sieci komorkowej to nie jest wada urzadzenia konkretnego, ale cecha kazdego, wiec to nie moze byc kryterium
W polskie góry - w plecaku: koniecznie naładowany na full jakiś stary działający telefon, może nawet lepiej domyślnie wyłączony, ale z zasięgiem sieci Plus (umowa z TOPR)piechucki pisze:Obawiam się, że w góry niekoniecznie, dlatego że jeśli nie będzie zasięgu (co w górach rzadkością nie jest), to będzie jednak ta bateria znikała dużo szybciej. Sprawdzone empirycznie
powiem Ci ze to jedna z wiekszych zagadek dla mniesebusy pisze:Plus (umowa z TOPR)
moze kwestia lokalizacji wewn anteny, albo zakresu pracy urzadzenTo wytłumacz mi dlaczego w mieszkaniu moja Lumia ma zasięg na jedną, może dwie kreski, a Xperia Neo ma zasięg pełny?
Nie jestem w tym temacie znawcą, ale jestem pewny, że nie jest tak w Bieszczadachjamamoto pisze:wg mnie plus ma najslabszy zasieg w gorach, no moze nie najslabszy, ale ponizej krytyki, orange wg mnie ma lespzy, t-mobile najgorszy, play sie wybija, ale na roamingu 4sieci