Na wstepie - przepraszam ze akurat tutaj watek zamiescilem - ale chcialem zeby trafil do jak najwiekszej liczby uzytkownikow - moze Moderator wybaczy
Otoz jak wiecie aktualizacja Denim - nie jest obecnie dostepna dla wiekszosci Lumii, a jedynie dla niektorych. No wiec opisze moj przypadek.
Do niedawna (jeszcze kilka dni temu) posiadalem Lumie 620 bez brandowanego softu (aparat pochodzil z Belgii, soft byl wykazywany jako CVPL jesli chodzi o aktualizacje). A wiec jako jedna Lumia 620 - posiadala update do Lumii Denim. Update oczywiscie zrobilem. Wystwietlalo sie jako wersja Denim. Niemniej telefon kilka dni temu sprzedalem - lecz oczywiscie zrobilem wszystkie kopie celem dalszego sciagniecia danych na nowa Lumie.
Zakupilem Lumie 820. Ktora wg zestawienia - w zadnym OPie nie posiada aktualizacji do Denim. Telefon mam z Orange. Dokonalem sciagniecia danych z chmury. Byla tam wykazana kopia kompletna mojego sprzetu z 620tki (chodzi o dane). Bez problemu wszystko sobie sciagnalem.
Moje zdziwienie ? LUMIA 820 w wersji oprogramowania DENIM, mimo jego niedostepnosci obecnej dla tego modelu. Mozilwe ze jest to mozliwe dla wszystkich innych modeli, dla ktorych DENIM jest obecnie niedostepny.
Wasze opinie ?
Ps. Prosze o pozostawienie tu watku przez jakis czas, moze uda nam sie to wyjasnic

Oczywiscie na potwierdzenie moge zrobic screen info o systemie z telefonu. Dla przykladu mam w domu tez 925 z Orange, i dysponuje jedynie CYAN bez mozliwosci aktualizacji obecnie.