• Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki Samsung oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki Samsung oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #781258  autor: DeCooo
 30 sty 2015, 07:15
Witam,

Mam taki problem. Otóż od wczoraj gdy chce zablokować telefon przyciskiem blokady to klikajac go to nic sie nie dzieje, a po 3-4 sekundach nagle telefon się wyłącza i włącza (ładują się te wszystkie powitalne filmiki itd). Jak już raz się wyłączy to dzieje się tak przez najbliższe 30 sekund (telefon włącza się i wyłącza po 10 razy). Myślałem, że zainstalowanie aplikacji do blokowania telefonu coś da, lecz nawet jak leży to potrafi sam się wyłączyć i włączyć. Przywracałem już ustawienia fabryczne i dalej to samo. Nie zmieniałem softów ani mi nie upadł, wszystko stało się nagle.

Pozdrawiam
 #781272  autor: DeCooo
 30 sty 2015, 09:14
Nie, nie mam, niestety nikomu też jej nie pożyczałem. Zainstalowałem teraz Clean Mastera i jakiś program do defragmentacji, ale nadal dzieje się to samo. Telefon może leżeć a i tak sam się wyłącza i automatycznie włącza. Może to jakiś problem z baterią? Tylko czy to ma jakiś związek także z przyciskiem blokady?
 #781276  autor: Niezgodna7
 30 sty 2015, 09:44
Przycisk blokady? A zrób mały test, i niech atomatycznie wygaśnie /zablokuje się po np. 1 min, etc.
PS. Baterię można wyjąć, sprawdzić styki.
 #781286  autor: DeCooo
 30 sty 2015, 11:00
Hm jak samo sie blokuje to sie nie wyłącza, ale jak go odblokuje to po 5-10 sekundach juz się wyłącza i automatycznie włącza. Wyjmowałem baterie i sprawdzałem, czy wszystko jest ok i nic niepokojącego nie widzę
 #781410  autor: Niezgodna7
 30 sty 2015, 21:14
Ok.
To teraz tak: nastaw budzik, aby się sam zapalił. Odblokuj go dotykając ekranu (bez guzika)
Nie zaciemniłem?
;- )