• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #780005  autor: wlkp
 23 sty 2015, 09:55
To nie trzeba wyzywać od Samsungo -boyów tych co są zwolennikami tej marki ! Ja nie lubię Iphona ,ale nigdy o tym nie napisałem,każdy ma prawo wyboru i inne zamiłowania .Sam mam kilka rzeczy od Samsunga i bardzo sobie chwalę ,Ty wolisz Windowsa więc wolisz Nokię ,i nic nie ma do tego,twoja sprawa .Kto wie jakby Nokia miała konkretny model na Androidzie pewnie też by miała swoich zwolenników,sam kiedyś bardzo ceniłem tą markę,ale obecnie Android mi bardziej odpowiada i tyle .
Co do Samsunga S5 jest obecnie w sprzedaży,pokazała się jeszcze dziś Alpha ,więc możesz działać jak odpowiada .

Do tych Samsungów obecnie jeszcze jest bon na 100 zł,np. na paliwo ;-)
 #780018  autor: lukasz87
 23 sty 2015, 11:01
Ja absolutnie nie chciałem kogo kol wiek obrazić po przez fanboya .

Właśnie dzwoniłem kolejny raz na infolinię zaproponowano mi tylko jakąś SAMSUNG A5 niby nowość przedsprzedaż na allegro S5 nie zaproponowano. Jakiś model LG S . Czy te telefony rzeczywiście tak łatwo sprzedać na allegro ? nigdy tak nie robiłem i się obawiam tego, że go nie sprzedam...
 #780036  autor: YaPaE87
 23 sty 2015, 12:55
Wszystko można sprzedać jak da sie odpowiednią cene:)
A co do bonów to czy ten nowy model A5 też daja bon 100zł? Bo w rególaminie nic o tym nowym modelu nie ma, ale w sumie tez samsung:)?
 #780059  autor: wlkp
 23 sty 2015, 15:42
W regulaminie nie ma A5,więc raczej bonu na niego nie ma,tylko te co są wymienione .
 #780121  autor: data17
 23 sty 2015, 21:13
Chemicalifornia pisze:
data17 pisze: Samsung to shit, a od kiedy to popularność czegoś w PL jest wyznacznikiem jakości?
Dacii Logan, albo Skody Fabii sprzedawali od metra w Polsce i co to świadczy, że te auta są najlepsze
A ja czy napisałem, że samsungi są najlepsze ? Odniosłem się tylko do tego, że padły słowa, że samsung to shit czyli gówno. Gównem to można nazwać jakieś chińskie smartfony sprzedawane po 100 czy 200zł.
Co więcej często zmieniam telefony i miałem już samsunga s1, s2, s3 i s4 mini teraz dla urozmaicenia wróciłem do nokii lumii. I co niby zmiany na lepsze bo dodali więcej kafelków na pulpicie i skróty to szybkiego włączania na belce co było w samsungach już dawno.
Samsung teraz króluje w topce smartfonów seria galaxy s i note, a nokia raczej średnia półka i niska i taka prawda.
Mniej wymagający użytkownicy smartfonów biorą lumie bardziej Samsungi. Gdyby były gównem to raczej byłoby na odwrót.
Dobra koniec offtopu :D
 #780148  autor: perdos1
 23 sty 2015, 23:29
Czy promocja z kartami podarunkowymi Orlen/BP łączy się z promocją z mokazji 200 zł?
 #780161  autor: Chemicalifornia
 24 sty 2015, 04:00
@data17, no nie mówisz, że są najlepsze, ale nie zmienia to faktu, że poziom sprzedaży to kiepski miernik do określenia co jest lepsze. Nie można zaprzeczyć też, że reklam i promocji Samsunga jest najwięcej. I w większości salonów operatorów pierwszą marką jaką proponują jest Samsung. A potem idzie lawinowo.
Ja miałem S2 i Note'a 2 - oba były/są problematyczne (przynajmniej bardziej od iP3GS). OFC nie wykluczam, że trafiły mi się pechowe egzemplarze. Znam ludzi zadowolonych z tego producenta, ja w sumie lubię mojego nołta, a S2 była najładniejszą generacją Samsunga... ale ja nie mogę tego telefonu polecić i na dzień dzisiejszy bym nie kupił. I dla mnie jest pomiędzy HTC, Sony, może LG, a chińczykami - o ile mówimy tylko o Androidach. Oczywiście to moje prywatne zdanie oparte na moich doświadczeniach.

3210>6210>6210>6310i>6021>K800i>iPhone3GS&E66>GalaxyNoteII&E6-00> One M9 & Xperia Z1 & Galaxy Note II
In all those mysteries you're taken by surprise
You never thought to see that look was in his eyes
 #780987  autor: orson_dzi
 28 sty 2015, 20:21
lukasz87, nie ma czegoś takiego jak oferta zapisana w systemie. No ale fakt, ładnie to brzmi. Oferta jest na tu i teraz. Z telefonem tak samo. Program na dzisiaj pozwala dać jedno, jutro już tego nie pokaże.
Odnośnie dostępności, nie wiem czy każdy sprzedawca ma do tego dostęp. Ale skoro dzwoniła osoba, która była w stanie dać jednocześnie 30% rabatu na abonament + 200 zł na telefon, to powinien mieć dostęp do informacji na temat dostępności modeli i ew. termin dostawy (w którym tygodniu roku ma przyjechać).

Lista używanych telefonów nie mieści się w tym polu tekstowym :)