• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #779580  autor: janoszu
 21 sty 2015, 11:59
Witam,

Jestem zainteresowany abo za 89.99 ale mam kilka pytań:

Czy posiadając neostradę, tv, tel stacjonarny, kartę sim abo od orange dostane w tym przypadku abonament z rabatem jak mniemam -10zł, czyli 79.99?
Czy mogę przenieść numer z karty aby otrzymać 0zł przez pierwsze 6 miesięcy?
Czy wystarczy posiadać tylko konto w mbanku by załapać się ma rabat -200zł (mokazje?)
Czy przy zakupie Samsunga S5 otrzymam korzystając z powyższych promocji kartę 100zł na np. paliwo?
Wreszcie kiedy zostanie dodany do oferty LG G3? (wczoraj jeszcze był...)

Czy cały proces sprzedaży można załatwić przez telefon?

Z góry dziękuje za odpowiedź, pozdrawiam.
 #779700  autor: mzeromski
 21 sty 2015, 19:25
A ja by byc pewnym tej sieci. Zakupilem.dzisiaj starter za piataka by zobaczyć jak jest z zasiegiem. I powiem szczerze ze jest tragedia... Mam 2 kreski w domua czasem zadnej.. Pokazuje mi w xperii z ze jest h+ a internet nie dziala prawoe wcale... Dopiero jak z domu sie wyjdzie.. Dotychczas w plusie w domu mam ciagle 3 kreski czasem pokaze nawet 3g a internet smiga bez najmniejszego problemu.. Mieszkam w żyrardowie
poprawiłem ustawienia i jest ok. łapie nawet czasem i lte :)

podpowiecie mi na jaki numer telefonu zadzwonic zeby dostac najlepsza okazje ?? chodzi mi o przenosiny do orange, o zmniejszenie ceny telefonu
 #779860  autor: mzeromski
 22 sty 2015, 15:24
podpowiecie mi na jaki numer telefonu zadzwonic zeby dostac najlepsza okazje ?? chodzi mi o przenosiny do orange, o zmniejszenie ceny telefonu