• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
  • Strona 88 z 187
  • 1
  • 86
  • 87
  • 88
  • 89
  • 90
  • 187
 #776126  autor: najs37
 07 sty 2015, 16:37
Jeśli chodzi o oferty przedłużeń umów na abonament Wszystko zalezy od tego do kogo sie dodzwonicie. Nawet dzwoniąc na 601102601 / 2601 jeden konsultant moze miec wiecej ofert niz drugi, zupełnie co innego też jesli konsul przełaczy was do DUK do którego samodzielnie dodzwonic się nie da. Jest jeszcze infolinia handlowa z nowymi ofertami i ofertami na przeniesienie numeru do plusa.
Dział DUK tak naprawde ma bardzo duże mozliwości ingerowania w warunki promocji.
 #776690  autor: Adixm
 09 sty 2015, 18:18
witam,
jestem ciekawy w takim razie jest NAJLEPSZA oferta sieci Plus po złożeniu wypowiedzienia?Wie ktoś może?czy jest szansa dostać tak jak w Orange za 60zl full nolimit, 2GB internetu i Nokia 930 za 1zl bądź inny telefon warty w okolicach tysiąca np z1 compact czy galaxy s4?
 #777682  autor: danioo
 13 sty 2015, 21:26
witam
przewertowalem ostatnie kilkanascie stron ale w sumie satysfakcjonujacej odp nie znalazlem
wie ktos moze jakie sa mozliwosci przedluzenia umowy z aktualnym pakietem 440min wymienne na sms/net - cena normalna 49zl ( z ostatniego przedluzenia umowy dostalem -10zl wiec placilem 24m 39.9)
interesowal by mnie taki sam pakiet(lub podobny) +telefon
da rade cos z ceny zejsc lub ugrac na rabatach na telefonach?
pozdrawiam
( albo jezeli jest tu ktos z duk plusa to zapraszam na priv/mail :) )

ps2 oczywiscie rozmawiamy o ofertach po wypowiedzeniu umowy
 #777696  autor: gbbsoft
 13 sty 2015, 22:04
Za 36 zl to dostaniesz bez limitu
Za wymiennych 340 minut zapłacisz 15zl

Warunek: Złożenie wypowiedzenia i kupienie telefonu poza operatorem
 #777704  autor: danioo
 13 sty 2015, 22:15
ta widzialem ktos pisal o takiej ofercie
ale jezeli bardziej by mi pasowala opcja z telefonem to nic nie idzie ugrac?
 #777778  autor: mcmiroo
 14 sty 2015, 10:00
szewol pisze:
mcmiroo pisze:Czy ktoś może mi powiedzieć jaka jest teraz oferta cenowa dla klienta indywidualnego przedluzajacego umowe
chciałabym:
no lomit komorki
no limit sms/mms
no limit stacjonarne
internet 500MB - 1GB ( bez większego znaczenia)
Po wysłaniu wypowiedzenia możesz ugrać:
+ nielimitowane rozmowy na komórki
+ nielimitowane SMS
+ nielimitowane MMS
łącznie za 29 zł
+ nielimitowane stacjonarne za 7 zł (pierwszy miesiąc za 0 zł)
+ 1 GB za 10 zł (pierwszy miesiąc za 0 zł)

Umowa bez telefonu zna 18 miesięcy

Witam
Wiem że można dostać taką ofertę czyli no limit komórki stacjonarne sms mms +1 GB internetu łącznie za 46 zł
Czy mógłbym prosić jakiegoś dobrego człowieka który ma taki abonament żeby wysłał mi swój numer oraz imię i nazwisko, ponieważ jak mówię konsultantowi że chcę taką ofertę to słyszę że może mi zaoferować ale potrzebuję numeru znajomego który już taką dostał, dlatego byłbym bardzo bardzo wdzięczny gdyby ktoś kto to dostał napisał mi sój numer oraz imię i nazwisko i odrazu info jak mogę się za to odwdzięczyć :)
 #777790  autor: andrzejgolota
 14 sty 2015, 11:08
@mcmiroo

Jakieś straszne pierdoły ci ten konsultant opowiada. Albo Ci może dać albo nie może, a nie jakieś bzdety srety.
PS> Wypowiedzenie złożone?
PS2 > Opłaca Ci się taki no-limit za 46, skoro dokładnie to samo można mieć już w ofertach na kartę i to nawet taniej?
 #777854  autor: Ruben
 14 sty 2015, 15:00
mcmiroo, tak jak napisał kolega andrzejgolota, podstawą do uzyskania tzw. oferty utrzymaniowej jest złożenie wypowiedzenia. Bez tego szkoda czasu na rozmowę z konsultantem i to nie dlatego, że nie chce takiej oferty zaproponować ale nie może. Dopiero po zarejestrowaniu wypowiedzenia na twoim koncie pojawia się możliwość zaproponowania takiej oferty.

Oferta, o której wspomniałeś obecnie nie jest już rarytasem ponieważ podobną ofertę z 2GB można mieć za 39 pln u konkurencji. Dlatego trzeba spróbować negocjować bardziej.
Pojawił się wpis na 111 stronie, że komuś udało się taką ofertę w Plusie za 36 pln. uzyskać.
Ostatnio zmieniony 15 sty 2015, 12:04 przez Ruben, łącznie zmieniany 1 raz.
 #778037  autor: mcmiroo
 15 sty 2015, 10:33
Który inny operator ma ofertę za 36 zł? A jak na kartę w plus to mam też możliwość włączenia no limit stacjonarne?
 #778057  autor: szewol
 15 sty 2015, 11:28
mcmiroo, pierwsze pytanie - wysłałeś wypowiedzenie? To jest podstawa!!!! To jest oferta utrzymaniowa, nie otrzymasz jej do czasu, gdy nie złożysz wypowiedzenia.

Moja promocja, która opisałem zwie się dokładnie "Gadasz bez limitu 29 - tylko SIM - dla Stałych klientów". A dokładna nazwa taryfy to: OMG Bez Limitu 29. We wcześniejszych wpisach znajdziesz też skany regulaminu, bo jeden koleś wrzucał.

Tak jak wspomniał Ruben, ktoś na stronie 111 napisał, że niby w cenie 29 zł otrzymał tez pakiet 1GB. Ale nie przedstawił regulaminu. Więc nie wiadomo czy się pomylił czy faktycznie "ulepszyli" ofertę.

Powodzenia!

PS. Jeśli konsultant mówi, że nie ma promocji, ale znajdzie się jak podasz numer osoby która ją otrzymał, to ją włączy to... chyba coś jest nie halo. Albo jest promocja albo nie ma. Pamiętaj,że każdy operator ma różne działy sprzedaży. Ty musisz rozmawiać z działem "ostatniego ratunku" po wypowiedzeniu :)
 #778063  autor: Ruben
 15 sty 2015, 11:58
mcmiroo pisze:Który inny operator ma ofertę za 36 zł? A jak na kartę w plus to mam też możliwość włączenia no limit stacjonarne?
- nju mobile i RBM mobile: no limit komórki i stacjonarne, no limit SMSy/MMSy, 2GB za 39pln/m-c. (umowa na czas nieokreślony czyli możesz zrezygnować kiedy chcesz bez kary)
- TMobile, no limit komórki i stacjonarne, no limit SMSy/MMSy, 500MB za 29,99 pln (umowa na 6m-cy poźniej cena wzrasta do 39,99 pln ale możesz zrezygnować).

Mógłbym podać Ci numer ale bez danych osobowych tylko to chyba nie jest najlepsze rozwiązanie ponieważ bez tego można to uzyskać a może teraz nawet i więcej
Jest jeszcze inny sposób, na forum Plusa napisz, że wiesz że jest taka oferta i prosisz o kontakt konsultanta celem przedłużenia umowy. Też tak niektórzy załatwiali. Jednak proponuję walczyć samemu, bo może są już bardziej atrakcyjne oferty. Tylko w ten sposób poznajemy właśnie nowe oferty dlatego składaj wypowiedzenie, marudź i sprawdzaj co można teraz od nich maksymalnie wyrwać i koniecznie podziel się z nami na forum. ;).
Do takiej rozmowy przygotuj się żebyś mógł wskazać oferty konkurencji i że to, co Plus proponuje nie jest wcale wielką atrakcją.
Powodzenia!
 #778836  autor: mcmiroo
 18 sty 2015, 14:33
Hej

szewol oczywiście że złożyłem wypowiedzenie, ale nie mogę się dogadać z tym plusem
 #779371  autor: narook
 20 sty 2015, 16:09
Witam wszystkich.

Proszę o informacje od czego zależy ile czasu trzeba czekać na telefon od konsultanta DUK po złożeniu wypowiedzenia. W sobotę w salonie sprzedaży złożyłem wypowiedzenie i ciągle cisza.
Niektórzy pisali, że otrzymali telefon już po 2h od złożenia wypowiedzenia i martwi mnie ten brak odzewu.

Pozdrawiam.
 #779641  autor: szewol
 21 sty 2015, 14:37
Ja także czekałem tydzień na telefon, po złożeniu wypowiedzenia na net.

Na szczęście bez problemu udało się zyskać najniższy pakiet w ofercie, czyli 7GB za 9,95 zł (tj. 19,95 zł - 10 zł za efakturę) na 12 miesięcy w ofercie bez modemu.
 #779723  autor: iPlus
 21 sty 2015, 20:15
szewol pisze:Ja także czekałem tydzień na telefon, po złożeniu wypowiedzenia na net.

Na szczęście bez problemu udało się zyskać najniższy pakiet w ofercie, czyli 7GB za 9,95 zł (tj. 19,95 zł - 10 zł za efakturę) na 12 miesięcy w ofercie bez modemu.
po roku warunki się zmieniają ?
 #779808  autor: ccangur
 22 sty 2015, 11:22
Witam
złożyłem wypowiedzenie w salonie,
19,9zł - 240min/sms/umowa ma 18 m. - w salonie,
19,9 - 280min/sms/ 0,5 GB/umowa ma 18 m, od konsultanta z plusa przy składaniu wypowiedzenia,
wczoraj rozmowa z działem utrzymania: 30 zł/1000min/sms/stacjonarne/, umowa na 12 m./ +0,5GB na 10m.(po przekroczeniu transferu płatne)
 #779896  autor: karoo
 22 sty 2015, 18:01
Obecnie jestem w Plusie na kartę(nielimitowane rozmowy i smsy w Plusie za 10 zł). Idealnym dla mnie rozwiązaniem byłby abonament 180 minut/smsów za 9,90. Czy jest jakiś sposób abym dostał taki abonament? Są jeszcze w Plusie umowy na czas nieokreślony? Przeniesienie numeru do innej sieci pomoże?
  • Strona 88 z 187
  • 1
  • 86
  • 87
  • 88
  • 89
  • 90
  • 187
  • 1
  • 86
  • 87
  • 88