Użytkownik
Ranga
Młody wyjadacz
Witam.blady82 pisze:Z tego co ja dowiadywałem się to w środe dopiero wejdą na magazyn ...Dla mnie ważniejsze jest to że teraz mi zniklz tego abo 69.99 i nikt nie wie czemu :/
Szczerze nie pamiętam co mi zaoferował jeśli chodzi o transfer. Myślę że 1GB - ale jeszcze raz potwierdzę no i w taryfie jump M a nie Lteps86 pisze:a dostałeś 0,5 czy 1GB transferu przez konsultanta?
Od razu płacisz nową,bo i od razu włączają Ci nową taryfę. I będziesz ją płacił aż do zakończenia umowy. Czyli nawet jak aneks podpiszesz w styczniu,a umowa pierwotna była do np maja 2015 to nową kwotę płacisz od lutego (a właściwie od części stycznia,bo nową taryfę włączają z tego co pamiętam po otrzymaniu przesyłki zwrotnej z podpisaną umową i styczeń będzie rozliczony proporcjonalnie do czasu działania starej i nowej taryfy) do maja 2017. No chyba,że np. w styczniu 2017 podpiszesz nowy aneks.lolqwe123 pisze:Witam, wiem że to może banalne pytanie, ale pierwszy raz przedłużam umowę.. Jak to jest z płaceniem, czy w nastepnym miesiącu będę już płacił tą kwotę, którą będzie obejmowała "nowa" umowa, czy dopiero po zakończeniu starego abonamentu ?
Z góry dzięki za odpowiedz
robik pisze:Szczerze nie pamiętam co mi zaoferował jeśli chodzi o transfer. Myślę że 1GB - ale jeszcze raz potwierdzę no i w taryfie jump M a nie Lteps86 pisze:a dostałeś 0,5 czy 1GB transferu przez konsultanta?
blady82 pisze:robik pisze:Szczerze nie pamiętam co mi zaoferował jeśli chodzi o transfer. Myślę że 1GB - ale jeszcze raz potwierdzę no i w taryfie jump M a nie Lteps86 pisze:a dostałeś 0,5 czy 1GB transferu przez konsultanta?
Dowiadywales sie o ten internet?Jeśli 1Gb to tez wole skorzystac przez biuro zawsze to 80zl w kieszeni chociaz juz kliknalem na iboa:/
Dzwonilem przed sekunda mi zaoferowali za 500 z groszami wiec lekki dramat i 0.5GB tylko przez net jest 1