Użytkownik
Ranga
Ostrożny rozmówca
Model telefonu
T3
Czyli na bank nie będzie miał 5 cali, a co do reszty parametrów... nie jesteśmy ich na prawdę pewni, bo producent podał szczątkowe informacje.... polski producent pokaże po raz pierwszy dwa smartfony z najnowszej serii INFINITY. Będą to myPhone INFINITY 3G ? smartfon z ekranem IPS LTPS OGS 4,7-cala, ośmiordzeniowym procesorem i transmisją danych 3G oraz myPhone INFINITY LTE ? z podobną specyfikacją, ale z transmisją danych LTE. Oba urządzenia przód i tył obudowy pokryte mają szklaną powłoką Gorilla Glass 3, wyposażone są w m. in. kamery produkcji Sony BSI oraz OmniVision, czy moduły dźwiękowe Yamaha. Ich premierę producent planuje na przełom lutego i marca 2015 roku.
Tak jest, mam myPhone Duosmart (zwany jeszcze jako: Walton Primo G1; Gionee CTRL V3) a w sofcie plik odpowiedzialny za przydział pamięci pochodził od Gionee.yoroshi pisze:Mnie się wydaje że tak, bo myPhone głównie sprowadza czyjeś urządzenia pod swoim logo
"Kłamstwo powtarzane tysiąc razy staje się prawdą." Josef GoebbelsXy pisze: Ale przyjdzie zaraz jakaś Magda i będzie pieprzyć od rzeczy, że Telefunken to niemiecka jakość i jest w pełni niemiecki tyle, że robiony w Chinach.
Jak tak można kłamać w żywe oczy?
Trzeba jednak być specyficznym człowiekiem, który uwierzy w tę teorię lub kompletnym idiotą, i taki uwierzy, że kupno smartfonu za 200 czy 300zł jest opłacalne, bo można kupić sobie 4 smartfony zamiast jeden za 1200 a może nawet 6ChuckyCiechanow pisze:"Kłamstwo powtarzane tysiąc razy staje się prawdą." Josef Goebbels
wg doniesien prosto z Las Vegas, modeli Infinity ma byc kilka, 4,7 i 5 calowe, z 3G lub LTE, kazdy z Gorilla Glass obustronnym, modele z 3G maja miec 8rdzeni, a LTE 4rdzenieyoroshi pisze:@jamamoto:
Według oficjalnego artykułu myPhone i TelForceOne na targach CES w Las Vegas (z dnia 31 grudnia 2014r.) specyfikacja smartfona ma odbiegać nieco od tej, którą podałeś.
Nie zaprzeczę, bo nie będę nigdy kompetentną osobą do...dodatkowej klasyfikacji takich wyrobów najniższej jakościCalm7 pisze:Myślę, że myphone jest dużo lepszą firmą od Manta, colorovo, tracer, overmax.