• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #774450  autor: ciekawy
 01 sty 2015, 17:26
TurboDymoMan,

a Orange jest rosołem czu barszczem ?

pakierhakierxd,

te bez simlocka to pewnie tylko Lumie, MS gdzie Microsoft nie pozwala się tak bawić,

niby taki super ten Orange, że -30% i wszystko, a jak się pytam o szczegóły to mi odpisuje że pytania głupie i naiwne, jeszcze na dodatek nie potrafi pzekonać do oferty tego niby super Orange, to co to Orange ma takiego super jak oferta porównywalna do oferty Play ?
 #774453  autor: user_delete27
 01 sty 2015, 17:41
Ciekawy, scyzoryk mi się w kieszeni otwiera czytając Twoje posty, a nie jestem z Kielc ;)
Po co ktoś Cię ma przekonywać do ofert Orange skoro wszyscy tutaj wiedzą że Ty piszesz pieśni pochwalne do Play? Każdy może sobie na stronie orange sprawdzić jakie mają oferty i w przeciwieństwie do Playa nikt nie musi żebrać o kody pracownicze. Oferta pomarańczowych z kodem -30% jest bezkonkurencyjna i tyle, pokaż mi ofertę pracowniczą z telefonem w Playu zbliżona do tej z Orange.

Wszystko rozumiem, można mieć fetysz na nabijanie postów ale Ty już przesadzasz! Śmiecisz na forum, zakładasz durnowate tematy i najwidoczniej jesteś z tego dumny. Był już kiedyś na forum taki jeden cwaniaczek, wabił się bodajże wypasiony - z nim sobie poradzili to i Tobie dadzą radę :)
 #774456  autor: ciekawy
 01 sty 2015, 17:51
dziadek186,

tyle, że ja nie jestem cwaniaczkiem tylko spoko ziomem :),

jasne, jak ktoś pisze na forum to źle, nie wolno pisać więcej niż inni bo zaraz cię sprowadzimy do parteru ? jakież to "polskie",

pomyślałeś w ogóle o tym, że może nie piszę dla ilości postów ? to tylko świadczy o tych, którzy mnie tak krytykują, że to oni piszą dla ilości postów skoro to ich tak boli,

w ogóle beze mnie to forum jest bez życia :),

dlaczego ma mnie ktoś przekonywać do Orange ?

to nie tak, tylko skoro tylu ludzi tak chwali tą sieć to dlaczego nie umieją zaproponować jakiejś konkurencyjnej oferty ?
Ostatnio zmieniony 01 sty 2015, 18:03 przez ciekawy, łącznie zmieniany 1 raz.
 #774460  autor: TurboDymoMan
 01 sty 2015, 18:01
ciekawy pisze:dziadek186,

jasne, jak ktoś pisze na forum to źle, nie wolno pisać więcej niż inni bo zaraz cię sprowadzimy do parteru ? jakież to "polskie",

w ogóle beze mnie to forum jest bez życia :),

dlaczego ma mnie ktoś przekonywać do Orange ?

to nie tak, tylko skoro tylu ludzi tak chwali tą sieć to dlaczego nie umieją zaproponować jakiejś konkurencyjnej oferty ?

Dziecko drogie. Skończ!
Nikt w realu cie nie lubi. Nie rozmawia? I tutaj próbujesz zaistnieć tą pseudomerytoryka?
Masz rozum (w co wątpię....) to sam wybierasz ofertę która ci pasuje. Nie mam zamiaru cię przekonywać. ..
Tutaj rozmawiamy merytorycznie o faktach dotyczących ofert a nie jak dzieci w przedszkolu; a mój tata ma lepszy samochód.... wcale nie, bo to mój jeździ najszybciej. .. a Janka jest najsilniejszy....

A tata Janka ma to w pompie bo jeździ tramwajem i sypia z najlepszą blondynką w okolicy;)
 #774465  autor: ciekawy
 01 sty 2015, 18:07
gdzie ta merytoryczna rozmowa ?

chciałem, żeby ktoś przedstawił jaką ma ofertę od Orange,

zadałem pytania na które chciałem mieć odpowiedzi i co,

głupie i naiwne pytania,
nabijasz posty,
w ogóle mało kto odpowiedział na temat,

na dodatek nie piszecie w temacie,

to jest według ciebie poważne ?

czy niektórych na tym forum podnieca obrażanie mnie ?

nie będę odpowiadał obrażaniem bo to dziecinada
 #774466  autor: andrzejgolota
 01 sty 2015, 18:12
Drodzy admini, naprawdę nic nie można zrobić z kolegą? Przecież od x czasu jest to samo, celowe trolowanie, zadawanie tych samych pytań, dodawanie postów które powielają treść poprzedników i tak dalej i tak dalej.

Zablokujcie mu chociaż możliwość pisania w wątkach o przedłużaniu umów, czyli najcenniejszych na tym forum.
 #774468  autor: ciekawy
 01 sty 2015, 18:15
drodz admini, naprawdę nic nie można zrobić z hejtem trolli którzy nie rozumieją, że ludzie mogą mieć inne zdanie niż oni ?
którzy wchodzą do tematu i zamiast pisać na temat robią hejt na mnie i obrażają ?

proszę, kolejny przykład
TurboDymoMan pisze:Jaka oferta orange - http://www.orange.pl

Tutaj nie ma służby ci ją "przedstawiać". Doradztwo. Merytoryczna wymiana poglądów. Nic więcej matołku....
jak ja jestem obrażany to wszystko jest ok i nie trzeba adminów ?

właśnie ci, którzy na mnie najbardziej narzekają robią największy syf w temacie!!!
 #774481  autor: TurboDymoMan
 01 sty 2015, 18:43
ciekawy pisze:tobie ktoś broni być wszędzie codziennie ?

zadzrościsz czy co ?

jak limit to dla wszystkich solidarnie

Solidarność jak i demokracja mają te same wady.... głos idioty ma znaczyć tyle samo co głos mędrca ...

W czasach Imperium Rzymskiego prawo do glosu mieli tylko uczeni, zasłużeni i mędrcy. Niestety cywilizacja zlikwidowala ten zwyczaj. ..

...nigdy nie dyskutuj z debilem. Sprowadzi Cie do swojego poziomu i pokona doświadczeniem. ... :mrgreen: