okti51 pisze:W takim razie do 30 zł z telefonem nic nie będzie.
Jedynie co to Smart Plan Multi 49,90 zł do tego 30% rabatu co daje 35 zł, ale do tego musisz doliczyć 10 zł za nielimitowane rozmowy co daje 45 zł miesięcznie. Jakbyś miał jakąś usługę w Orange, mógłbyś skorzystać z Orange Open i obniżyć abo o 10 zł do 35 zł.
W abonamencie masz oczywiście telefon.
tylko żeby obniżyć cenę w Orange trzeba najpierw dopłacić, więc jaki to ma sens, to zwyczajne uzależnienie jednej oferty od drugiej, ludzie, którzy z tego korzystają nie umieją podjąć decyzji o zmianie bo tak ich Orange ualezniło tymi zniżkami, że są w pułapce która polega na tym, że jak zrezygnują z jednego to wzrośnie abonament drugiego, dziwne, że proponujesz komuś pułapkę,
a -30% obowiązuje przez całą umowę, po umowie abonament wzrasta o te 30% jeśli sobie nie przypilnujesz końca umowy, jeśli jej nie wypowiesz i nie przedłużysz to jest abonament +30%,
Kamil21061997 pisze:A moze jeszcze wypowiesz się o abonamencie 29 zl z telefonem . Warty jest jakis telefon -oczywiście jak na budżetowy?
a nie korzystniej jest kupić starter Red Bull Mobile, odpalić pakiet o którym pisałem + zakup telefonu na wolnym rynku ? teraz już za 300 zł znajdziesz przyzwoity smartfon z dobrymi parametrami, a jak zwykły telefon to nawet tańsze znajdziesz i nowe, nie używane przez nikogo,
abonament za 29 zł z telefonem jak pytasz o Red Bull Mobile to tak dokładnie nie wiem ale w tej cenie nie będziesz miał no limitu do wszystkich tylko najwyżej do sieci,a połączenia poza sieć płatne dodatkowo, więc nie wiem czy to korzystna opcja,
teraz najlepiej wychodzi oferta na kartę w Red Bull Mobile o której wcześniej pisałem,
Kamil21061997 pisze:Niestety raczej nie. Cyfrowy Polsat raczej nie jest w ,,pomarańczy,,

jak masz Cyfrowy Polsat abonament minimum 50 czy 60 zł to ta osoba na którą jest CP może skorzystać ze zniżki w SmartDom na abonament w sieci Plus, do tej pory były to zniżki 50%, taka zniżka przysługuje jeśli nie ma abonamentu w Plusie i tylko na jeden abonament jednego rodzaju np tylko jeden abonament telefoniczny, a jak ma i korzysta ze zniżki to drugiej zniżki nie dostanie, w Plusie chyba od 70-80 zł zaczyna się abonament no limit z telefonem, po obniżce może mogłoby to być 35-40 zł, więc nawet korzysta oferta ale najlepiej dopytaj o szczegóły programu SmartDom w salonie Plusa albo na infolini Plusa bo czasem się zmieniają zasady tej promocji