Użytkownik
Ranga
Stary wyjadacz
Model telefonu
są za 165 zł same modemy, co prawda z Litwy i nie wczytywałem się/nie szukałem, czy nie ma z nimi problemówlee pisze:No i gdzie te zestaey z 3372 ? Bylem dxisiaj w salonie... I lipa... Ani starterow noeych ani zestawow hehe...
Wiśta wio, łatwo powiedzieć :]mofom pisze:Cage, a wystarczyło wziąść bonik inmedio
Co masz dokładnie na myśli, ile kosztuje te 100GB i na ile dni to jest do wykorzystaniamofom pisze:A teraz w Playu potężne 100gb bez limitu godzin.
Uważajcie z tym sklepem, obsługa co prawda profesjonalna i miła (byłem osobiście), to jednak modem Megafon, który tam kupiłem (3372) miał być hi-linkiem, a okazał się zwykłym COM-em, do tego z simlockiem na Megafona. Już ich nie ma w sprzedaży, być może wycofali po moim mejlu, a może wszystko się wyprzedało.Sig pisze:są za 165 zł same modemy, co prawda z Litwy i nie wczytywałem się/nie szukałem, czy nie ma z nimi problemówlee pisze:No i gdzie te zestaey z 3372 ? Bylem dxisiaj w salonie... I lipa... Ani starterow noeych ani zestawow hehe...
http://siglo.pl//telefony_i_modemy/mode ... o_spo=true
Jeżeli jest ten drugi zestaw ze starterem za 199 zł (chyba też w MEdia Marktach sa itd.), to chyba nie warto oszczędzać tych 24 zł.
O takich "szopkach" to już dawno było wiadomo, że bardzo łatwo trafić w sklepach internetowych na "kulawy" sprzęt nie zgodny z opisem.mkkot pisze:Uważajcie z tym sklepem, obsługa co prawda profesjonalna i miła (byłem osobiście), to jednak modem Megafon, który tam kupiłem (3372) miał być hi-linkiem, a okazał się zwykłym COM-em, do tego z simlockiem na Megafona. Już ich nie ma w sprzedaży, być może wycofali po moim mejlu, a może wszystko się wyprzedało.
Dobra wiadomość jest jednak taka, że faktycznie na forum bez-kabli.pl jest instrukcja przerabiania takiego modemu, a simlocka też można łatwo ściągnąć z pomocą strony w Internecie. Fakt, straciłem na to cały dzień, ale głównie dlatego, że miałem tragiczny dostęp do Internetu podczas flashowania.