• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #769277  autor: mosik
 10 gru 2014, 20:31
Witam
Jestem abonentem t-mobile i mam wykupioną w/w usługę. mam pytanie do osób które z niej korzystały albo może do pracowników t-mobile ponieważ mam problem z telefonu już raz był w serwisie na naprawie na ubezpieczenie i w tej chwili jest tylko możliwa wymiana. I teraz mam pytanie poniewaz regulamin nie jest do konca jasny jezeli chodzi o te kwestie telefon kupiłem w taryfie rodzina ktora juz nie jest dostepna zreszta nawet ja juz zmigrowalme do traryfy jump. W regulaminie pisze ze jak oferta nie jest dostepna to nowy telefon wybieram z nowej tary i teraz mam pytanie czy kupuje nowy ten sam model teleofnu czy moge wybrac inny ? (ten co mam jest nadal dostępny) w salonie zależy którego konsultanta spytałem uzyskałem sprzeczne informacje w regulaminie tez nie ma tego wprost napisane (wprost jest napisane jeżeli oferta nadal jest dostępna).
 #769280  autor: malin_f1
 10 gru 2014, 20:39
telefon możesz wymienić na dowolny pytanie z jakiego cennika korzystają... ?
Od razu dodam pytanie czy jak jesteśmy po 1 naprawie żeby wymienić telefon to musimy go doszczętnie zniszczyć ? ew. zgłosić kradzież ? Czy jest inna opcja ?
 #769409  autor: mosik
 11 gru 2014, 12:58
Ten co mam jest dostępny ale już go nie chce (telefon się psuł mimo kilkukrotnej wizyty w serwisie) i chciał bym go wymienić na coś innego nawet za opłatą i tu jest problem ponieważ jeden pracownik mówi ze nie ma problemu a inny ze muszę dostać to samo
 #769448  autor: adeek
 11 gru 2014, 15:45
W rozmowie z konsultantem na infolinii miałem informacje ze przysługuje inny model tylko w sytuacji gdy twój obecny model nie jest już dostępny w ofercie lub gdy braki magazynowe nie wskazują na ich uaktualnienie. Czyli póki jest nadal w ofercie nie masz co liczyć na inny :) jak do końca gwarancji zostało ci jeszcze trochę czasu to się wstrzynaj :) ps.o jaki model chodzi?