P1otr_PL pisze: (..) Nie opłaca się. Chyba że dla lansu i jedynie do dzwonienia/smsowania. Wtedy- tak. Jak ktoś chce korzystać z dobrodziejstw iOS- programów etc- 4S jest za wolny i ma za małą pojemność. W chcwili obecnej- kupując 4S można się tylko zrazić do Apple. Co najmniej 5S. Nic poniżej bym nie polecał.
Tego się obawiałam. Zwłaszcza pojemność wydaje się problemem w praktyce...
thonka pisze: (..) koło sierpnia iPhone 4S 8GB był przy Jump S w iBOA za 199zł więc cena była jeszcze ciekawsza. Moim zdaniem nie warto choćby dlatego, że telefon już nie będzie wspierany przez Apple po za krytycznymi aktualizacjami. Opłaca się jedynie jak zostało wyżej napisane - do smsów, dzwonienia itp., ewentualnie na sprzedaż, choć wtedy lepszym wyborem i tak wydaje się Galaxy S4.
Dla jasności, zapytam jeszcze raz: brak aktualizacji, oprócz krytycznych, oznacza także brak aktualizacji dla przeglądarki? Moje pytanie wynika z użytkowania Nokii 603, gdzie Opera co jakiś czas wyświetla baner że jest nieaktualna, a pod nim link do strony z Operą na Androida i wszystko inne, prócz Symbiana..
kosaczek pisze:Wyprzedaż IP4S to napewno czyszczenie magazynów i przygrywka pod spadek cen IP5S, swoją drogą ciekawe czy zgodnie z tradycją Appla pojawi się IP5/IP5S 8Gb?
Czy warto kupować IP4S? To zależy co chcesz na nim robić jak używasz tylko telefonu plus czasem internet to tak jak chcesz szaleć z aplikacjami to za mało pamięci.
Człowiek nie zawsze źle wychodzi na takich akcjach, kiedyś tak złapałam Nokie 97 mini, którą do dziś mam w szufladzie;)
Mimo wszystko, najrozsądniejsze wydaje mi się aby jeszcze poczekać, chodzi o mnie, nie o osoby, dla których telefon 5-calowy jest 'mini' albo 's'. Był na przykład (przez kilka dni)w ofercie iboa Samsung S4 mini, a ja nie mogłam się zdecydować.. Mam jeszcze kilka miesięcy, kto wie, może pojawi się coś innego ciekawego a mniej kontrowersyjnego niż IP 4s - i wielkość pakietu internetowego sie zwiększy...