Guciu pisze:A jak sprawa wygląda z wynegocjowaniem czegoś więcej ?
mało kto tu bierze oferty na firmę, więc ciężko będzie nam pomóc.
carecki pisze:Zniknęła oferta SGS4 z tabletem. Chyba rozeszły się jak ciepłe bułeczki.
szczerze powiedziawszy sam się zastanawiałem nad tą ofertą, bo bym usprawiedliwił przynajmniej 10zł podniesienie abonamentu w sensowny sposób ale jak poczytałem opinie o tym cudzie techniki, który dodawali jako gratis to przeczuwam, że całkiem niedługo pojawi się nowa partia tych tabletów na różnych portalach w cenie do 100zł... Na prezent wstyd dać, a samemu używać to ponoć udręka.
MatmaN pisze:Czy mi się wydaje, czy oferty bez telefonu są już nieopłacalne?
nieopłacalne choćby z tego względu, że w RBM/nju bez telefonu za 39zł masz też NL i dodatkowo 2GB danych zamiast 250MB bez większych zobowiązań...
malin_f1 pisze:chora jest ta firma umowę mam do 20 kwietnia jakieś 2 tyg temu ofertę miałem na stronie przy abo za 49,90
trzeba było brać... Nie od dzisiaj wiadomo, że cennik może się zmieniać i podejrzewam, że do tego 20 kwietnia zmieni się jeszcze z 20 razy, a już tym bardziej w iBOA. Jeżeli liczyłeś, że na święta specjalnie zejdą z cen to równie dobrze ja mogę mieć pretensje, że nie zrobili promocji na dzień niepodległości czy dzień nauczyciela. Od kilku lat firmy telekomunikacyjne nie robią jakichś super specjalnych promocji świątecznych. Już dawno skończyły się te czasy.
darco666 pisze:Jaki obecnie można dostać na przedłużenie najtańszy abonament tylko sim?
basic z 250 minutami bodaj tylko na komórki niewymienne na wiadomości, bez pakietu danych był za 30zł - pytanie czy go jeszcze oferują na przedłużenia. A za 40zł jest Jump S ale z długą umową. Tak czy inaczej obie oferty nieopłacalne na tle konkurencji.
jowita pisze:Czy "rozdawanie" drogiego do niedawna telefonu w tej cenie przez T-Mobile oznacza, ze niedlugo będzie to juz przezytek niezdolny do komunikacji internetowej, czy to tylko dlatego ze zapasy sie koncza?.. Chcialabym to wiedziec.
koło sierpnia iPhone 4S 8GB był przy Jump S w iBOA za 199zł więc cena była jeszcze ciekawsza. Moim zdaniem nie warto choćby dlatego, że telefon już nie będzie wspierany przez Apple po za krytycznymi aktualizacjami. Opłaca się jedynie jak zostało wyżej napisane - do smsów, dzwonienia itp., ewentualnie na sprzedaż, choć wtedy lepszym wyborem i tak wydaje się Galaxy S4.