Witam, zainteresowała mnie oferta Jump M za 69,99 na 24miesięcy. W sklepie internetowym jest podwojenie pakietu internetowego do 1GB i darmowe sms/mms do wszystkich sieci. Oczywiście do tego telefony w dość atrakcyjnych cenach. Nigdy nie miałem do czynienia z tą siecią, więc mam kilka pytań:
1. Jeśli przeniosę numer z play na kartę, to mogę liczyć na darmowe miesiące? W ofercie jest mowa o max. 6 miesiącach za 0zł dla przenoszących numer.
2. Jak wygląda sytuacja z internetem po wykorzystaniu pakietu? Czy można za darmo sprawdzać stan danych np. na stronie internetowej?
3. O co chodzi z hasłem ,,taniej z e-fakturą,,? Jeśli jej nie wybiorę, to abonament jest większy niż te 69.99zł?
4. Jest jakaś opłata aktywacyjna w mojej sytuacji? Ewentualnie ukryte koszty?
1. Jeśli przeniosę numer z play na kartę, to mogę liczyć na darmowe miesiące? W ofercie jest mowa o max. 6 miesiącach za 0zł dla przenoszących numer.
2. Jak wygląda sytuacja z internetem po wykorzystaniu pakietu? Czy można za darmo sprawdzać stan danych np. na stronie internetowej?
3. O co chodzi z hasłem ,,taniej z e-fakturą,,? Jeśli jej nie wybiorę, to abonament jest większy niż te 69.99zł?
4. Jest jakaś opłata aktywacyjna w mojej sytuacji? Ewentualnie ukryte koszty?