• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #760206  autor: Slaweczko
 03 lis 2014, 12:19
Witam.
Mam takie pytanie, w T-mobile jest zniżka dla abonentów T-mobile na internet mobilny.
W wypadku takim internet LTE 5 gb wraz z tabletem galaxy tab 4 LTE (tablet za 199 zł)kosztuje 29zł. Za kilka miesięcy kończy mi się abonament na telefon i nie mam zamiaru go przedłużać, zamiast tego wziąłbym sobie internet z tabletem za te 29,99 i telefon na kartę.
Czy jeśli teraz podpisze umowę na tablet to zniżka 10 zł będzie na cały okres trwania umowy ?
Czy jak skończy mi się umowa na telefon zabiorą mi ją ?
Chciałbym jeszcze zapytać czy jest możliwość jakiegoś utargowania ceny tabletu?

Sagem my-X1->Siemens c65->nokia 7250i->motorola e398->SE K700i->nokia 3200->SE K700i->SE W300i->SE K550i-SE d750i->Iphone 2g 8gb-SE w880i->SE W810i->Samsung e250-> Samsung s3310->Nokia X2->Nokia Lumia 710
 #760216  autor: mariananna
 03 lis 2014, 13:36
Slaweczko pisze:Witam.
Mam takie pytanie, w T-mobile jest zniżka dla abonentów T-mobile na internet mobilny.
W wypadku takim internet LTE 5 gb wraz z tabletem galaxy tab 4 LTE (tablet za 199 zł)kosztuje 29zł. Za kilka miesięcy kończy mi się abonament na telefon i nie mam zamiaru go przedłużać, zamiast tego wziąłbym sobie internet z tabletem za te 29,99 i telefon na kartę.
Czy jeśli teraz podpisze umowę na tablet to zniżka 10 zł będzie na cały okres trwania umowy ?
Czy jak skończy mi się umowa na telefon zabiorą mi ją ?
Chciałbym jeszcze zapytać czy jest możliwość jakiegoś utargowania ceny tabletu?
Jak Ci się skończy abonament, to stracisz zniżkę, chyba że przejdziesz na mix i wtedy włączysz ponownie super zestaw:

http://www.t-mobile.pl/r/repo1/tm/docum ... 005801.pdf

Zauważ, że jeżeli masz teraz taryfe JUMP S, to nie włączysz tej zniżki.

Cena tabletu? Raczej nie, zadzwoń do ich sklepu internetowego, możesz utargować coś na opłacie aktywacyjnej.

#760221  autor: mikkel
 03 lis 2014, 14:08
Ja rok temu bez problemu załatwiłem zniżkę na 2 aktywacje bez zbędnego gadania.