Adixm, złożenie wypowiedzenia umowy nie spowoduje, że zrobią lepszą ofertę. Nie dodałem ale to żonie kończy się umowa i jej szukamy czegoś rozsądnego. Rozwiązanie umowy to raczej strata numeru i nic więcej. Kiedyś może i po takiej akcji dawali lepsze warunki, teraz już nie... Baj de łej oferta przedłużacz nie różni się praktycznie niczym od oferty dla nowego klienta.
i.slepy, No oferta fajna jak za 70 zeta miesięcznie dodają Galaxy S4 za 150 zł. Czy w tej ofercie jest brak limitów na rozmowy korkowe i stacjonarne? SMSy mogą być już ostatecznie limitowane... Tylko internetu baaaardzo mało. Na ile starczy 500 MB? 4 - 5 dni?
adamiakadam, Jeśli to pytanie do mnie to w Play były trochę lepsze warunki niż w T. ale nioe zagłębiałem się w szczegóły.Dużo więcej Internetu, rozmowy bez limitu i tańsze telefony. Reszta nie wiem... Ogólnie Play kusi ale jest wielką niewiadomą. Nie mam z siecią doświadczenia. Natomiast Plus? Dziwię się, że ta sieć jeszcze istnieje...
Alcatel OT301 ➡ Motorola T180 ➡ Ericsson R310s ➡ SE K700i ➡ Samsung SGH-X450 ➡ Nokia 3310 ➡ SE K550i ➡ Nokia 6650d ➡ Xperia Neo ➡ Lumia 820 ➡ Xperia S ➡ HTC Desire 820 ➡ HTC One M8 ➡ Huawei P9 ➡ Galaxy S6 ➡ Nokia 7.2 ➡ Galaxy A71