Znajdę lepszą ofertę niż RBM 2GB no limit rozmowy i sms za 38zł ?
- Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum:
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
Tylko RBM. Nju ma także super ofertę, ale skazywanie się na zasięg Orange to...
Play+T-mobile powinno działać wszędzie. Wszędzie nie byłem (jak i nikt z nas), ale nie zdarzyły mi się problemy w Play lub VM, natomiast żonie w nju owszem - pisałem o tym wielokrotnie, ale już nie napiszę, bo nie wolno...

Play+T-mobile powinno działać wszędzie. Wszędzie nie byłem (jak i nikt z nas), ale nie zdarzyły mi się problemy w Play lub VM, natomiast żonie w nju owszem - pisałem o tym wielokrotnie, ale już nie napiszę, bo nie wolno...

W końcu DZIAŁAJĄCY Android!!!
To zależy czego potrzebujesz. Jeżeli nie potrzebujesz nielimitowanych rozmów czy SMSów, to nie ma sensu pakować się w sztywną ofertę ze stałą opłatą.data17 pisze:Znajdę lepszą ofertę niż RBM 2GB no limit rozmowy i sms za 38zł ?
Nju mobile to elastyczna oferta z bardzo przyjaznym mechanizmem czyli, jeżeli dzwonisz mało, to płacisz za to ile wydzwonisz, a jeżeli dzwonisz dużo, to nie zapłacisz więcej niż ustalone progi. Jeżeli natomiast jesteś przekonany, że potrzebujesz nielimitowanych połączeń, SMSów i 2GB internetu, to masz do wyboru w tej samej cenie RBM i nju (38, 39pln). Osobiście wybrałbym nju ze względu na brak potrzeby korzystania z roamingu krajowego, z którym to w Play/RBM (u mnie) zdarzają się problemy.
Nie kieruj się specjalnie opiniami dotyczącymi tzw. jakości, tylko traktuj je jako element do sprawdzenia. Uwagi dotyczące słabego zasięgu Orange a także innych operatorów często wynikają z indywidualnych, subiektywnych doświadczeń i uprzedzeń niektórych osób, które w twoim przypadku zupełnie nie muszą mieć miejsca. Korzystam z zasięgu Orange na karcie Play jak i nju i nie mam problemów.
Podsumowując, do wyboru masz dwie niemal identyczne oferty. O tym, który operator działa u Ciebie lepiej powinieneś sprawdzić sam.
W tej cenie bez telefonu z no limit to:data17 pisze:Znajdę lepszą ofertę niż RBM 2GB no limit rozmowy i sms za 38zł ?
- RBM jak napisałeś
- Nju - mam znajomego z tym - jakość rozmów tragiczna (tnie itd mimo dobrego zasięgu, telefon z SIMem orange w tym samym miejscu działa ok).
- T-Mobile Jump przez internet - umowa na 6 miesięcy (trzeba pilnować terminu) no limit na komórki i stacjonarne, nolimit sms/mms i 500MB net (bez lejka) za 29,99 zł.